Line 6 Spider 4 15 Watt-spider Micro

herkese merhaba.elektro için amfi almak istiyorum şimdilik öyle çok yüksek güce sahip bir amfiye ihtiyacım yok ancak yinede yeterli seviyede ses elde edebileceğim bir amfi istiyorum hem yer sıkıntısıda var bu nedenle bu markanın 2 modeli arasında kaldım.acaba micro ile 15 watt arasında efekt yelpazesi olarak-ses kalitesi olarak farklar nelerdir?siz hangisini tavsiye edersiniz?
 
microyu bir yıl kadar kullandım. evde prosesör gibi :) okulda normal amfi olarak. chorus flanger phaser tremolo kısmı oldukça iyi, distortionla beraber gayet güzel ses veriyo. reverb bana pek güzel gelmedi çok derinlik veremiyo ama cleande açarsan blues için falan kullanabilirsin. tuner zaten sevmem kullanmadım, microfon girişi güzel ses veriyo. mp3 girişi güzel see veriyo. distlerde gaini 7de 8de bırakırsan gayet hacimli oluyo. ben microdan hiç şikayetçi olmadım. sanırım 15liğin teknik özellikleri aynı. onu almanı öneririm eğer başka amfin yoksa. ama micro da gayet kullanışlı bir amfi.
 
Bende 15lik spider 4 var gayet memnunum Boss Me 70 prosesörüm var ve dist konusunda itiraf etmek gerekirse amfimin tonlarını daha çok seviyorum. Bence mükemmel bir amfi birkaç kere konserlerde bunu kullandım sisteme bağlayıp. Microyu bilmiyorum ama kendi amfimi öneririm.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
microdan behsetmemin tek nedeni boyutlarının küçük olması.yer sıkıntısı olmasa hiç biriyle uğraşmayıp 30watt ını alırdım gerçekten güzel amfi.özellikle dist. performansı sebebiyle birçok kişi tavsiye ediyor.
 
distortion performansı konusunda 15lik ve micro arasında pek bir fark olduğunu sanmıyorum. eğer maddi durumun el veriyorsa 30luk al, bence acele etme yer sıkıntını çöz. işin sonu yüksek wattlı amfi ne de olsa...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
yer sorununu ayrı eve çıkana kadar çözebileceğimi sanmıyorum.yani en az 2 yıl kadar alacağım amfiyle idare edeceğim.
 
Geri
Üst