Oyun (Progressive Rock) - Ankara

selamlar. öncelikle tanıştığımıza çok memnun oldum. tebrik ederim böyle zahmetli şarkıları hakkıyla çaldığınız için. cumartesi görüşmek üzere.
 
arkadaşlar bu akşam üzülerek ki orda deilim,malum sınawsal sendromlar.ama herzaman ki gibi tadından yenmicek bi performansa imza atacainiza eminim.kolay gelsin cümleten....
 
çarşamba gece biziz'e biz girdik siz aleti edavatı topluyordunuz.Neyse umarım programı biraz daha geç bitirirsiniz bundan sonra da benim gibi geç çıkanlarda sizi izeyebilir.
 
Amatör Grupları Tanıtımını Yapıyoruz

Merhaba therezistans.com adında amatör grupların biografilerini , fotoğraflarını , varsa yada tarafımızdan çekilen video görüntülerini ve demolarını yayımlayıp tanıtımlarını ücretszi olarak gerçekleştirdiğimiz bir web sayfası oluşturduk.

Sitemizde yer almak için bizimle sitemiz üzerinden ya da [email protected] adresine bilgi göndererek ulaşabilirsiniz.

msn : [email protected]

therezistans İzmir Rock Portal Takımı
 
Tesadüf eseri Kuğulu Park'ın oradan geçerken rast geldim bugün size fakat, maalesef, ancak son şarkınıza yetişebildim - kapanışta Jethro Tull'dan My God'ı çalmıştınız yanılmıyorsam. İlk önce koskoca sahneyi farketmeyerek teypten çalındığını farzetmiştim, zira orjinali kadar güzel çaldınız. Bunun dışında Ankara tayfası olarak, kısa da olsa, yıllar sonra dışarıda gerçek müziği tatmış olduk, bu sebepten dolayı da ayriyeten teşekkürler.

Daha güzel konserlerde karşılaşmak dileği ile, umarım hakettiğiniz başarıya ulaşırsınız :)

Sevgiler,
 
Arkadaşlar, bas gitaristimiz Can askere gideceği ve yakın zamandaki KPSS'ye çalışabilmek için gruptan ayrıldı bir süre önce :( . Kendisine başarılar diliyoruz. Can'cıım her zaman yerin var aramızda :) ..

Son bir kaç aydır yeni basçı arayışı içerisindeydik. "Ses seda gelmiyor" şeklindeki yorumlara da böylece bir yanıt vermiş oluruz. İlgi gösteren arkadaşlara çok teşekkürler. Yeni basçımız Tuna ile ilk konserimiz bu çarşamba Biziz'de.

Bu arada çarşamba konserden önce Ian Anderson'la tanışacağız galiba :D . Çook ilginç bi gün olacak..

ÇARŞAMBA SAAT 22 BİZİZ KONSER
 
Esatçım, sana, emreye, zeynepe ve doğuşa çok teşekkur ederim. Grubu tekrardan oturtmanıza çok sevindim. Çarşamba gelmek isterdim ama Ankara'da olmayacağım, o yüzden buradan size iyi konserler diliyorum! Görüşmek Üzere!
 
ben hayatımın en güzel konserini odtü rock şenliklerinde sizden dinledim, keşke çift gitar çalsaydınız biride ben olsaydım ehuheu bestelerinizi çok merak ediyorum çok güzel olacağından eminim
başarılarınızın devamı dileklerimle
 
Vanhalim, odtü de daha çoook yeniydik. Ne sahne vardı ne de doğru düzgün repertuar. Yine de çooook sağol :D. Yarın bekleriz..
 
Hocam merak ettim sizi. Heyecanlar depreşti. Sanırım Flüt gibi ortak bi çalgıdan dolayı. 93-2001 arası aktif şimdilerde zor birleşen ama herşeye rağmen devam eden ANKH isimli gurubun flütçüsü vokalisti olarak progresif abileri coverlayan jethro sever bi gurubun varlığını bilmek güzel oldu. Ayrıca kıskandım da :) En yakın performansınız nezaman nerde olacak arkadaşlar. İzlemek isterim. Dur bi dakka. Bugün galiba. Eğer doğruysa [email protected] adresine bi mail atar mısınız?
 
Geri
Üst