Yeni Rock-ı (Alternatif) - Balıkesir

3381155039010jf8.jpg


Yeni Demo Tren Yolu ;)

www.purevolume.com/yenirocki

Arkadaşlar bu linkten dinleyebilirsiniz.. ;)


Yeni Rock-ı 2003 yılında Balıkesir`de Umut (Vokal) ile Erdem (Ritm Gitar) in biraraya gelmesiyle kuruldu. Daha sonra bass gitarda Servet, Solo Gitarda Sertan ve Davul da Kemal le yollarına bir süre devam etti. 2005 yılının başlarında Kemal ve Sertanla yollarını ayıran grup Solo Gitarda Ahmet ve Davul da Onur`un katılımıyla bugünkü halini aldı.Grup şu an müzik hayatına düzenlenen festivallerde yer alarak ve çeşitli yerlerde konserler vererek devam etmekte..

Grup Üyeleri

umut9eb.jpg

Vokal: Umut Güzel

erdem6nt.jpg

Ritm Gitarist/Geri Vokal: Erdem Öztürk

ahmet5mi.jpg

Solo Gitarist: Ahmet Kaya

servet5ud.jpg

Bas Gitarist: Servet Filiz

onuroh2.jpg

Davul: Onur Yaman


www.yenirocki.rockmekan.com
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
.:: Yeni Rock-ı Repertuar ::.

Yeni Rock-ı - tekrar, isyan, dünyada azap var, meleğim, sattığımın dünyası
Yeni Rock-ı Cover..
Dorian
Çilekeş
Kurban
Duman
Direc-t
Teoman
Replikas
Mor ve Ötesi
Vega
Deli
Pilli Bebek
Özlem Tekin
Ogün Sanlısoy
Mavi Sakal
Demir Demirkan
Pentagram
6.Cadde
Manga
D.S.S
Alient Ant Farm
HIM
Green Day
Nirvana
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
balıkesirde calacak adam gibi bi yer olmadıgı icin konserlerde calmayı tercih ediyoruz daha cok.izmir konserlerimiz olacak.sen nerdeysen bekleriz dostum.eywallah!!!
 
slm ben balıkesirden deniz.rock festivalindeki konserinizi izledim süperdi.gerçekten herkesi coşturdunuz :) kendi şarkınızda çok iyiydi.başka şarkılarınız var mı?bu arada nerelere takılıyosunuz?
 
Merhaba arkadaşlar...grubunuzu hiç dinlemedim ama Forumda görünce her ne kadar Balıkesir'den nefret eden bir Balıkesirli olsam da birkaç şey yazmak istedim...Böle bi grubun olması güzel Balıkesir'de..Ben İzmir'de yaşıyor ve okuyorum..yolunuz düşerse buraya dinlemek isterim sizi.başarılar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
slm deniz.öncelikle cok tesekkür ederiz.konserde bize yapılan hertürlü haksızlıga ragmen sizi eglendirebildiysek ne mutlu bize.sarkımızı sevdiginede sevindik:) daha tekrardan baska 5 parcamız var.kısmetse bi sonraki konserimizde onlarıda sizlerle paylasıcaz.valla kardesim biz aksam üstü kalkıyoz genelde:)4,5 bes gibi albatrosta oluyoruz genelde.gelirsen görüsürz.sen tanıyon bizi zaten.gelirsin yanımıza.eywallah
 
cok tesekkürler.seninde dedigin gibi cok zor kosullar altında müzik yapmaya calısıyoruz balıkesirde.tek amacımız burdanda biseyler cıkabilecegini herkese göstermek.egleniyoruz ve eglendiriyoruzda kanımızca.izmire yolumuz düsecek hatta nisan 15-25 arası beri blues barda cıkabiliriz.23 martta cıkmayı planlıyoduk ama gec kalmısız:) mayıs sonu bergama konserimiz var.bilginize.birde demolar 1 hafta icerisinde sizlerle burada bulusacak.indirip dinlersiniz burdan.eywallah!!!
 
Sizin demoyu bekleye bekleye ağaç oldum yafs... :D Umut çok beklettin beni yaa.Ama eminim ki manyak bi demo olucaktır..Festivalde başınıza gelenleri duydum çok üsüldüm ama üstesinden gelmişsiniz.Coşturmuşsunuz milleti.Helal olsun be...Eminim herşey çok güsel olucak...izmir'de görüşmek üzüre umut'um..... ;)
 
melek demoyu koycaz yahu.kızma hemen:) izmirede bekliyoz seni grupcana.evet haksızlıga ugradık konserde ama en güsel cvbı sahnede verdik.bomba gibi geliyoruz kısmetse.gizli projeler icerisindeyiz.sen biliyon zaten bunları:)yakında burayada yazcaz herseyi.neyse görüsürüz melek:p
 
öncelikle herşey için teşekkür ederim cumartesi günkü manyak performansınız için..sinan abinin bölmelerine ve aptal seyirciye rağmen eğlenebildiğim için sizin performansınız için gerçekten teşekkür ederim..böle gittiğiniz sürece bence istediğiniz hedeflere ulaşabileceksiniz..çünkü eğlenceli ve iyi müzik ustalarısınız.......
 
sagolasın kardesim.cok tesekkür ederiz bu övgü dolu sözlerin icin.bir ay sonra balıkesirde bi organizasyonda bulunucaz.ondan önce sürprizlerimiz olabilir.burdan haber ulastırıcaz sizlere yapacagımız isler icin.tekrar sagolasın.görüsmek üzre!
 
bnceeee eminimm konserler süperr gecekk ama
keske bnde gelebilsemm yaww izlemek isterdim seni sahnede =)
 
balım gelcen tabi izlemeye.gelmezsen kacırırım valla haberin olsun.sen biliyon zaten programımızı.caktırma kimseye sürpriz yapcaz burdan herkese:)
 
:) tmm hade ozmn bişi bilmiomus gibi yapim ben ;)
senii yalnıss bırakmak iiçimden gelmes zaten ogünde tatlımmmmmm
 
Geri
Üst