DredNat(Alternatif rock)-Ankara

Selamlar,

Öncelikle yeni bir grupsunuz malum, yolunuz açık olsun..

Bunları yazarken bir taraftanda şarkınızı dinliyorum. Şarkının ritmi, soundu özellikle gitar ve vokal çok başarılı.. ve fakat sanırım hücum kayıt yapmışsınız, kayıt çok iyi değil... Davulun tüşelerini bassın ritmini duyamıyorum...

Şarkı çok sağlam, çok daha iyi ve temiz bir kayıtla eminim şu anki halinden kat kat daha iyi olacaktır. Şarkının insanı alan bi tarafı var ilk kez dinlediğinizde bile ritmi ile hafif hafif sallanmaya başlıyorsunuz.

Diyeceklerim bundan ibaret, yolunuz açık olsun, umarım bir konser, organizasyon da sizleri canlı dinleyebiliriz.
 
Aslında bu çok güzel bi düşünce iyisi ile kötüsü ile yaptığğın işe sahip çıkmak... bu ne kadar inandığını gçsterir yaptığın işe... bi konuda açıklık getirelim ben kötü demedim, ama kesinlikle daha iyi olabilir...
 
kayıtlarınızı dinledinmarkadaslar gayet başarılı bence önunuz çok açık zaten gruptan iki arkadası tanıyorum çağdaş ve akın tüm gruba başarılar diliorum saygılar...
 
insan bu topraktır özü
reva mı hep yalan sözü
nedendir ben anlamam ki
hiç mi doymaz aç gözüü

adım atsa yolu sahiplenir
ayna görse kibirlenir
düşer kalkar atlar zıplar
sanar dünya yerinde oynar


insan bu topraktır sonu
bilmez ki hep çetin yolu
nedendir ben anlamam ki
herkes yanlış o doğru ? ? ? ?


içimizdeki insannn ı anlatabildiysem ne mutlu bana =)

gruba destek olmak için lütfen iyi/kötü tüm eleştirilerinizi yıkıcılıktan uzak yapıcı bir şekilde sununuz =)

görüşleriniz gerçekten geleceğimiz için önem arzediyor
 
Arkadaşlar biraz sert olmuş, alternatifden. Beğendim sözleri vokalin sesini beğendim. Gitarlarda güzel olmuş. Ama bas ve davul biraz sorunlu gibi. üzerinde durun diye nacizane bir eleştiri. Konserler yok mu?
 
arkadaslar şu anda grubun yayınlanmamış ikitane daha kaydı elimde asıl bomba olanlar onlar bence dinlemniz gerek en kısa sürede o kayıtları istiyoruz çağdaş....:)
 
çook şey bekliyoruz gruptan.... başarılı olmuş şarkılar iyi bi kayıtlşa dahada iyi olur ;) başarılaar....
 
İkinci bi şarkınızı da dinledim. Güzel bi şarkı sanırım en çok göze batan problem davul altoları. Bir de gitar tonlamasında problem var sanırım. Çünkü sololar tonu biraz değişik olmalı. Bunlar dışında bence albüm yeteneğinde bir kayıt olmuş. Anadolu Rock dinlemeyi çok seviyorum. İşte biraz eklemelerle ne biliyim efekt ya da başka şeylerle de şanlendirilebilir şarkılar. Ama işte anadolu rock böyle yapılır. SAğolun kulaklarımın pası silindi.
 
Drednat teknik müzik yapma kaygısı taşımayan ama söz yazımı ve iyi beste yapmaya önem veren bir grup.Bence önemli olan da budur zaten.Grubun 2005 yılında kurulduğunu da düşünürsek kayıttaki eksiklikleri ve bestelerdeki bazı problemleri(insannn'ın kısalığı,tekdüzelik vs.) de bertaraf edebileceklerini düşünüyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
Geri
Üst