DredNat(Alternatif rock)-Ankara

eveet sevgili drednat;

herşey güzel iyi hoş da davulun tonu benim de kulağıma battı..herif güzel çalmış hastasıyız ama bana biraz fazla geride kalmış ve boğuk garip ton gibi geldi ya da kayıttan mı dicem ama herşeyide kayıtın üstüne atmayalım değil mi? :) sonuç olarak umut vaadediyorsunuz,yiysiniz..seviorum sizi:))
dipnot: konser istiyoruz.. 8)
 
sarkınızz eet guzel olmus .. amatör bi grup için ideal bi kayıt olmus bnce.. yeterlii!! ancak hatalarda ortada ztn.. bikere vokal butun sarkıyı kaplamıss ve diger grup arkada kalmıs tamamen.. kayıt bi amatör grup için çookta kotu diil bnce.!! ama metronom hataları grup elemanlarının hataları fln var!! tabikii bunlar duzelicektir vee bnce bi arkadasın dediği gibi '''dinlenmekten vazgeçilmicek bir şarkı olabilir'' kesinlikle katılıorum..

Deepfocus_ adına başarılar dilerimm.. ;)
 
öncelikle şarkıyı beğendim.fakat gitarın tonunu beğenmedim.Ayrıca vokal gitar ve davulu çok bastırıyor.müzik ve söz olarak gerçekten güzel beste ama daha iyi kaydedilirse çok daha iyi olcağı düşüncesindeyim
 
merhaba arkadaşlar trampetin tonu aslında çokda kötü değildi ama mix aşamasında bize sorulmadan davul tonları parlatılmış ee haliyle davulun tonu bi garip olmuş...gene bize sorulmadan müzik çok arka plana atılınca ..kayıt baya kötüye gitmiş..insannn şarkısını yeniden mixlettiricez arkadaşlar o zaman daha elle tutulur bişeyler yapıldığını hissedersiniz gibi geliyo...herkese saygılar...
 
enstrümanlarda eksiklikler var biraz
sözleri çok beğendim vokal de ii
vokal melodileri de güzel
şarkıya solo katılır ve de daha ii bi kayıt olursa çok güzel olur
 
Bir Ankara gerçeği daha geliyor ,yeni demonuz da hayırlı uğurlu olsun insaan şarkısını dinledim ve çok beğendim değişik temalar işleyen şarkı şimdiden benim favorim başarılarınızın devamını dilerim.
 
Evet yok iyi sarkiniz :D tebrikler, ve yollunuz acik olsun, bence yok iyi bir yere gelceksiniz ;) cok süper bir yorumcu (DredNat- Vokal) ve tabiki ekip cok iyi, böyle devam edin ;)
 
Arkadaşlar şarkınızı dikkatle dinledim. Forumunuzu okudum. Diyeceklerimin çoğunun denmiş olduğunu fark ettim. Şunu söylemeliyimki jokermg ve evsanatçısının yorumları sizi istediğiniz noktaya getirecektir. Kayıt konusuna gelince. Kesinlikle demo falan diye düşünerek kayıt yapmayın derim. Artık teknoloji vs o kadar geliştiki çoğu evde yapılan kayıtlar albüm kayıtlarından güzel oluyor. Bu yüzden kayıdınızın gerçekten iyi olması gerekiyor. Çünkü insan iyi kayıdı dinleyince ürünü eninde sonunda beğenir. Güzel besteler ise kayıt yüzünden dinlenmeyebilir. Sizin parçanın melodisi ve sözler hoşuma gitti. Ancak altyapı biraz daha çeşitlendirilebilir. Parça biraz tek düze olmuş. İnip kalkmalar vurgularla bu giderilebilir. Kayıtta metronom sorunu fazlasıyla göze batıyor. Davulcunuzdan kaynaklandığını zannetmiyorum. Sanki kayıtta metronom kullanılmamış gibi. Bir de kayıt ne kadar iyileştirilse de davulcunun tuşeleri stabil olması gerekir. Bu yüzden davulcunuzun tuşelerine ve tekniğine çalışmasını öneririm. Kayıt mixi konusunda gerçekten söylencek çok şey var. akustik davul kaydı amatör olarak anca bu kadar diyebiliriz. Zamanla gelişir. Ama gitar tonları bas tonu vokal genel ses seviyeleri bunlar daha iyi olabilir. Öncelikler gitarları stereo kayıt yapmanızı öneririm. Ve bence anfiden mikrofonla ses alın. Basın tonlarını kickle aynı frekansa koymayın. Genel olarak enstrumanlara biraz reverb lazım. Özellikle vokalin sesi müziğin içine girmeli. Back vokalleri tek tek kaydedip, stereo olabilir, reverble falan geri plana atılabilir, panlanabilir.
Parça düzenlemesi hakkında ise dediğim gibi altyapılar zenginleştirilebilir. Solo olmasa da gitar melodileri konabilir.
Çok fazla eleştirdim galiba. Neyse siz benim kusuruma bakmayın. Genel anlamda sözlerini melodisini kendi tarzı içerisinde beğendim. Emeğinize sağlık. Başarılarınızın devamı dileğiyle.
 
Cag_eklips yorumun ve tavsiyelerin için teşekkürler...dediğin gibi kayıtta metronom kullanılmadı...ama tuşeler daha sağlam olabilirdi ve olacaktırda çalışarak herşey zamanla çok daha iyi olacak...zaten kayıtlarda amfiden mikrofonla ses alınarak kayıt yapıldı ama bizimde anlamadığımız bi sebepten kayıtta istenilen tonu bulamadık...vokal daha çok yedirebilinirdi müziğe ama mix olayında çok fazlaca müdehale etmemize rağmen gene kendi istedikleri yapılmış bunu bizde anlamadık...bu tarz eleştiriler bizi ve müziğimizi çok daha iyi yerlere getirecektir ....eleştirin ve önerilerin için teşekkür ederiz..hepsi dikkate alınacaktır...
 
Geri
Üst