HaraptaR

ankaranın yeni alternatif gruplarından olan haraptara bizlere dinlettiği güzel müzik için çook teşekkür ederim.özellikle gitarist çok sağlam kendi besteleride şahane bu grubu kaçırmayın derim nisanda garajda çalcaklar birara bidaha tarihi gönderirim
 
beeeeeeennnn koskoca haraptarla aynı trende yolculuk yapma şansına sahip olmuş bir insanımmmm 8).çatlasın herkesler hem de yan vagonumdaydılar!!!!siz de ancak konserlerine gidip görebilme hakkı kazanın haha! :LOL:
 
Haraptarla tren yolculuğu yapmak isteyenleri çekilişle seçiyoruz millet :D nası proje ama :D :D :D :D ama bigün gelirde şehirdışı konserimiz olursa ki bursa olcak galiba mayıs ortası gibi trenle bi wagonu kapatmak istioruz çok acaip olcak!!!!!!
 
buji demiş ki:
Haraptarla tren yolculuğu yapmak isteyenleri çekilişle seçiyoruz millet :D nası proje ama :D :D :D :D
yahu yalan bunlar arkadaşlar inanmayın!ben ayıp olmasın diye aynı trende yolculuk fırsatı falan yazdım ama çekiliş falan deniyor burda kızdım bak şimdi gerçekleri yazıyorum 8) : beni koskoca şehirde bile takip etmiş bunlar!wallahi korktum artık istanbulda da görünce. 7 kişi çete gibi(yada mantar gibi mi olur o) tepemde bitiveriyo birden :LOL:
 
ya arkadaşlar ben bööle bi grup görmedim adamların konseri var ayın 28inde insan bi gelir yazar di mi yok!!böyle duyarsızlık olur mu bee ayıp ayıp:p hadi ben söölemiş oluyum kendilerinin 28mayısta garajda konserleri var herkesler gelsiiiinnnn
 
haydaa garaj ne yaa kim yazdı abi benim yerime bunu 8O çok özürdilerim sanırım çağla bunu yazan :? salak bari doğru yazsaydı :x garage :LOL: neyse bu sayede bende foruma bişeler yazmış oldum 8)
 
28 indeki konser geride kaldı.Daha nice Eren Kömürlü-Haraptar konserlerine....Başarılar
Bi 10 Haziran haberi verelim o zaman...
Ayrıntılar yakında
 
şimdilik size fazla bulaşamıyorum şu sınav telaşı geçsin o zaman görürsünüz siz :)
koraycım iyi anlaşma oldu canım ama daha çok konsere çıkmalısınız (;
kubicim sanada başarılar 6sında
öptüm sizi....
 
6 sında Haraptar konseremi çıkıyor...
bu arada 10 hAZİRAN daki konser 9 Haziran'a alınmıştır
9 haziran günü Yolcu'ya bekleriz...
 
9 HAZiRAN CUMA GÜNÜ STÜDYO BAGET SPONSORLUÐUNDA YOLCU ROCK BARDA EREN KÖMÜRLÜ-NOTLİKE-HAYAL-HARAPTAR-CRİMSON SAHNE ALICAKTIR
KAPI AÇILIŞ: 17:00
BİLET FİATI: 6YTL+1 BİRA
 
notlike olarak haraptarla aynı sahneyi paylaşmak güzel olacak. haraptar'dan sonra çıkacak grup metal grubu. haraptarla üst üste çıksak aslında süper olurdu. çıkacak gruplar arasında tarz olarak birbirine en yakın iki grup bu ikisi heralde. bar kalabalık olursa bence çok eğlenceli bi organizasyon olabilir.
 
keşke arka arkaya çıksaydık kısmet deelmiş demekki allahın dediği olur :D :D

işallah başka konserlerde çıkarız tüm notlike ekibine başarıkar diliyorum umarım herşey yolunda gider bi aksilik çıkmaz :?
 
şuan itibariyle konser bitti,taaminimce konseri deerlendiriosunzdr...uçak bileti gndermediniz bnde knseri telden dnledm..özo saolsun :D yalanda coştum yine :) burda ewde baara baara söledm kubişmle beraber :D
 
Geri
Üst