the Question (thrash death ) - Ankara

bu akşam yolcu rock bar dayız saat 18:00 gibi..
bugün çalacak olan gruplara başarılar
gelecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum....
stay heavy.......................stk.......
 
Desteğiniz ve biz yalnız bırakmadığınız için cok cok tesekkurler..Bestelere ağırlık vermeye basladıgınız zaman eminim grubunuz oturacak ve daha basarlılı olacaksınız. Tarık kardese de ayrıyeten tesekkur ederım yardımları ıcın..Nıce konserlerde gorusmek uzere..Tekrar cok tesekkurler hepınıze )
 
Hatalar fazlaydı dediniz. evet fazla idi ama gecen s eferkinden daha grup gibi gruptu. Gözlemlediğim kadarıyla kendi içinde iyi anlaşan bir grupsunuz da zamanla zaten gerisi gelir. Yavaş otursun tam otursun. Ayrıca verdiğiniz samimi, üstüne basarak soyluyorum samimi destek için çok teşekkürler arkadaşlar. Son söz anarchy diyorum başkada bişi demiyorum .).
 
açılış grubu olmazına ve ikinci konserinizi vermenize rağmen ufak tefek şeyler dışında , iyiydiniz.. ben eğlendim bilmiyorum diğer gelenler eğlendimi...ileride dahada iyi olcaksınız buna eminim.. en büyük eksiklik sanırım seyircinin az olmasıydı...
teşekkur edeiyorum guzel bir pazar gunu geçirtiğiniz için...başarılarınızın dewamı dileğiyle...
 
Arkadaşlar Herşey İçin Teşekkür Ediyorum...Performasınız Beklentinin Üzerindeydi ;)
Bana Gösterdiğiniz Anlayış İçinde... ;)
Bir Daha Ki Organizasyonlarda Görüşmek Üzere :twisted:
 
İkinci konseriniz olmasına rağmen gayet başarılıydınız .. Sağlam bir grup olucaksınız ilerde .. Tabi yaptğnz hataların davulcunuzun sizi duymamasıyla alakası var ..

Tekrar aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle.. the Question a çalışmalarında başarılar ..

Stay Heavy :twisted:
 
sızı cok fazla dınleyemedım ama dınledıgım kadarıyla haylı basarılıydınız....

calısmalarınızda basarılar...


aynı sahneyı yıne paylasmak dılegıyle;)
 
bizi dinleyen yorumlarını eksik etmeyen arkadas lara sonsuz tesekkurler eksıklerimizi gidermek ve sızlere layık olmak için calısıcaz tekrar tesekkurler...bı sonrakıne daha ıyı olucaz selametle... :twisted:
 
aynen bencede başarılı bir grub ufak tefek aksaklıklar olabilir
ama ilerisi için gayet umut verici bi grub
tekrar dinlemek dileğiyle
 
arkadaşlar 9 nisanda bizi dinleyen ,burdan yorumlayan,,gelemeyipde yinede desteğini hissettiren tüm müzik sewerlere teşekkür ederiz..
bize göre beklediğimizin altında bir performans sergiledik..ses sistemi faln hiç bir şekilde bahnemiz olamaz her koşulda çalmaya alışık bigrup olma yolunda ilerlicez işalah..
tüm grup arkadaşalarıma da teşekkür edrim birbirimizin hatalarını elimizden geldiğince kapatmaya çalıştık..bizi dinleyenlerin daha çok eğlenmesi ayrıca bzmde daha çok keyif almamız için daha çok çalışcaz...

ayrıca metin abi nedemek herzaman sağkolunum :LOL: ayrı ayrı tüm rewind üyelerine konser öncesi ve sonrası destekleri için teşekkürler...
bizi takip edin... :p ehehheheh
stay heavy gençlik......................................stk....................
 
Geri
Üst