the Question (thrash death ) - Ankara

arkadaşlar ewet berkay konsere geldi saolsun sondumuzda çekimizde yardım etti..gitar çalan arkadaşlarımıza yardımcı oldu yoksa inan napardı bilimiom :LOL:
bizde ona sanrım pazar konseri var başarılar dileriz bizimde var belkim birbirimizi izleyemıyeceğiz ama gönüller birlikte ;)
pazar günü aksam saatlerinde herkesi insulaya bekliyoruz işi olan olmayan ,snvlardan sıkılan arkadaslara duyurulur :p
 
~YaRa BaNdI~ grubu olarak öncelikle bizi bu organizasyona davet eden thetick e çok teşekkür ederiz..
Pazar günü İnsula ya gelen herkes coşacak,
kısacası sahne ağlayacak.. :)
"the Question" hazır mıyız??
 
Öncelikle The Question grubunu tebrik ediyorum. Sağlam bi grup oldukları ve her geçen gün daha iyi bir konuma gelecekleri inancındayım. Ankara'nın müzik piyasasına kazandırdığı iyi gruplardan biri. Hep diyorum bu şehrin havasından mıdır? Suyundan mıdır? bilmiyorum ama Türkiye'nin rock müzik piyasasını bu şehir besliyor ve her geçen gün The Question gibi kaliteli ve sağlam gruplar ortaya çıkıyor. The Question'u desteklemek kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin borcudur.


Ahh ahh benimde bir grubum vardı eskiden! :( Olsun birleştircem ben onları getircem hepsini Ankara'ya ve beleş konser vercem size....
 
bu akşam insulaya çıkacak tüm gruplara başarılar,çıkmadan önce keçiboynuzu pekmezi yiyin ha goçlarım dağıtın orayı göreyim sizi.Dersleri içime almamış olsam kesinlikle gelirdim.ama gördüğüm kadarıyla konser ardına konser patlatıyorsunuz yiğitlerim nasolsa birini kaçırsak siz haftaya bi konser daha verirsiniz,ozaman gelir kafaları traşlarız gözleri yerinden uğratırız.:D
hadi bakalım son hazırlıklar da tamamsa son bir başarılar dileyeyim ve çıkın,eğlenin,eğlendirin.
 
bugün "the Question " ekibi olarak umarız gelen dinleyicilere güzel bi akşam yaşatırız ve bizlerde zewkin doruklarına ulaşırız :LOL:
sanırım bu şenliklerden önceki son konserimiz olacak...şenliklere kadar biraz dinlenip,biraz ders çalışıp,arada sdtyoda parclara çalışıp :p sizlere şenliklerde daha bomba bi "the Question" izlettirmek istiyoruz... ;)
bizlere destak olan konserlerimize gelip dinleyen herkese çok teşekkür edriz bugünde gelirseniz belkim bi süpriz olajak.... :twisted:
stay heavy...........
 
Ne yazıkki haftasonu İstanbulda bulunmak zorunda kaldığımızdan konsere gelişimiz yalan oldu. Umarımki konserin sert grubu olarak türü iyi temsil ettiniz :) Kusura bakmayın arkadaşlar telafi edeceğiz inşallah. iyi çalışmalar.
 
arkadaşlar bugun bizimle coşan bagıran yaralanan sahneye dusen ezılen herkeze cok tesekkurler sızlere layık olmak ıcın daha cok calısacagız daha cok cosup bidahakıne daha cok trash lıcaz tesekkurler hepınıze :D
 
Konsere gelen bizimle bagıran cagıran dagıtan herkese bende tesekkuru borc bilirim. Bi dahaki konserlerde gorusmek uzere. (Bass)
 
V_Bassman demiş ki:
Trash'i boşverin koku yapabilir. :LOL:

Thrash yapın siz daha iyi olur.

Başarılar... :D

arkadaşlar forumda butarz yazım yanlışları ,bazende bilerek butarz yazımlar oluo...ama biz burda sadece bizimle ilgili, konserlerimizle ilgili ,nası çaldığımızla ilgili yorum ve görüşeler görmek istiyoruz...ayrıca başarı dileklerin için saol...
buarada bende 16 nisan konseri ile ilgili mesajı daa sora yazacam...bilgilerinize :LOL: :twisted:
stah heavy.........................................................stk............
 
ist.da olduum icin simdilik izleyemiorum sizi ama sahne performansinizi cok merak ediorum. az da olsa video kaydi izleyebilmek mumkun mudur??
 
Terbikler gençler iyi bir gece oldu ; müzik iyi , sahne iyi , seyirci iyi daha nolsun (bu arada Org, için Tarık ve Onura , amfisini paylaştığı için İnana :) çok teşkkür)
 
Geri
Üst