Extreme XE40BK yorumlarınız çok önemli!

Yok yok ben bu gitarı iptal ettirecem. Şimdiden canım yandı. Umarım yola çıkmamıştır :? Unkapanında nasıl imal ediyorlar anlamadım. Yok yok en iyisi iptal ettirim. Elimdeki castilla ile idare edim. Artık biraz para toplar warlock alırım. Ne bileylim. Geliş fiyatına gelince birde 2 taksit yapınca öyle hemen atladım. Birde extreme diğer parçaları hoşuma gitmişti. Demek gitarda iyi değilmiş. Çalan kişi bunu söylüyorsa. İptal ettirmeye çalışacam ama yola çıkmıştır. Unkapanında fiyatı ne bunun. Sen yine her olaslıga karşı gitar hakkında biraz bilgi ver. O manyetikler öyle sadece görüntümü. Kasası orjinal BC mi? Sapı gül ağacımı dedikleri gibi. Tonlar sertmi (okudugum bazı yotumlar sert diyo) vs vs ??? Bu arada yorumlarınız için teşekkürler..
 
Kod:
Yorumu yapan: **** *****,   23 Şubat 2006 Perşembe
Bu gitar, heavy metal sevenler için bir numara olmasa bile bayaa iyi!? Gitar çok sert ses veriyor, manyetikler hard.

Kusura bakmayın ama; İşte bu koptuğum andır :D :D :) :D
 
Yav o yorumu ciddiye almadım zaten. Kafam allak bulak ya. Arakdaşa da ulaşamıyorum. İptal de ettiremicem galiba. Hiç mi iyi tarafı yok. Mesela kasa iyi. İlerde düzgün manyetik taktımmı güzel ton vermez mi ne bilim. Kendimi avutuyorum galiba.
 
Arkadaş bu kadar insan bir tarafını yırtıp birşey anlatmaya çalışıyor sen yine burnunun dikine gidiyorsun. O gitarı alırsın sonra ne satabilirsin nede atabilirsin boşuna yer kaplar hiçbir işe de yaramaz ok ;)

Kasası masası hiçbirşeyi iyi değildir hiç kastırma hiç uğraşma marangozda sunta gitar yaptırsan daha iyi olur emin ol.

Her şeyin taklidini yapan bizim Türk insanımız onuda görmüş bir yerden yapmış taklidini. Ucuza getirmek için ne yapmış peki köprüyü tunerleri tornacı hasan ustada, kasayı klavyeyi marangoz mehmet abide, boyayı mahallenin ayakkabı boyacısı zenci ömere elektronik aksamıda mahallenin mucidi hüseyine yaptırmışlar Al sana EXTREME marka gitar. Ayrıca 250 ytlye ikinci el temiz düşük model bir ibanez alabilirsin.(rg/grg170 mesela)
 
Tamam hocam iptal ettirmeye çalışacam. Arakdaşa ulaşmaya çalışıyorum 2 saattir. Umarım kargo bugun yola çıkmaz. Neyse ben dışarı çıkıp elemanı arıyayım. Yok benim zoruma giden spariş listesinde neden başka gitar yok. Bunu iptal ettirebilirsem. Biraz sabredip warlock alırım galiba. Bu resmini koydugum 2. gitarı. Yorumlar için teşekkürler.
 
Bu kadar kişi uyarmış haklı olarak. Eğer geri iade etme şansın varsa bence de 1 dk durma. Ancak diyorsan ki iş işten geçti artık değiştirmem mümkün değil. O zaman da hatalarının sana vereceği tecrübe edinme avantajından başka bir şeye oturupta sevinebileceğini sanmıyorum.

Ancaak eğer diyorum ya pişman oldun ettin vs ama gitar elinde kaldı. O zamanda derim ki 250-YTL kaybettiğinle avun çok daha büyük kayıplar yaşayanları biliyorum en azından az veya çok 250-YTL zararın var. Haa birde bu gitarla birşeyler yapılmazmı? Sadece evde egzersiz falan yapacaksan veya çok çok spesifik tonlar peşinde değilsen öyle stüdyoda sert ritmler falan atağım evde takılacağım dersen yine şöyle böyle götürür seni. Ama asla manyetik modifikasyonu yapma bu gitara.

Sonuçta yeni gitar. Birazda cafcaflı falan yapmışlardır işte eline alınca sevinirsin gaza gelirsin mutlu olursun. Evde stüdyoda falan küçük sahnelerde idare eder göze batmaz. Ama en ufak bir profesyonel veya yarı-profesyonel girişimin için yeni bir gitar alman gerekir.

Benim zamanımda adı sanı duyulmamış ucube markalarla konsere falan çıkardık ilk yıllarımızda okulda falan(ne cesaretmiş gerçi). Ama günümüzde artık ucuz fiyata kaliteli gitar alabilmek çok kolay. Ama şunu unutma bence iyi bir gitar alacaksan 250-YTL den çok daha yukarısını planlaman gerekir. Yani idare eder mantığıyla alacağın her ucuz gitar seni kaçınılmaz mutsuz edecektir. Bugün idare eder bir gitar için madem de sıfır almak niyetindesin bir kenarda en az 500-600-USD bulundurman şart.

Diyebilirsinki o zaman : "hangi 250-YTL lik gitarı alsam zaten mutsuz olacaktım öyleyse bu gitarı almakla çok da hata etmemişim." Maalesef öyle değil kötünün de iyisi var elbet.

Oldu bittiyse sonuçta çokta üzülüp kafana takma biraz kendi başının dikine hareket etmişsin ama dünyanın sonu değil. Ama benim bu yazılarım da sende rehavet uyandırmasın geri iade etmek için bence yinede son şansına kadar kullan olmadı al gitarı güzel güzel kullan ve bir sonraki gitarın için daha fazla araştırma yapmayı unutma ve yine çok şanslısınki bu gitarın köprüsü floyd rose tipi köprü değil işte o zaman yanmıştın. :LOL:
 
birader dakikada 15 soru soruyo herif.. :D gitarı denedim ama aklımda fazla bişey kalmadı, kaale almadığımdan olsagerek.. tabiki çalınabilir böyle bir gitar ama kısa bir süre idare eder..
şimdi uzunca bu gitarı irdelemek işime gelmiyor açıkcası ama şukadar insana itimat edersen nedenini anlarsın.. toparla 250 milyonu o fiyata grg bronze cort sx v.s.. pekçok alternatifi ikinci el bulabilirsin hepside elle tutulur ve piyasası olan aletler, daha dün bi arkadaş sx strat sattı forumda 110 milyona ve extreme den kesinlikle daha iyidir..
 
Anladım. Az önce aradık adamı bize warlock bronze gonder dedik. Adam bu onunla aynı model hatta daha iyi dedi. Ki adam 2 yıllık toptancımız. Doğru değilse o yanar. Bende onun bu lafına karşı ki yola çıkmış yarın elimde gitarı alıp deniyecem. Zaten dediğiniz gibi çıkarsa geri göndermeyi deniyecem. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler. Yarın denedikten sonra yazarım. Bakalım ne olacak. Hadi hayırlısı...
 
ARkadaşlar gövde ve sap dediğiniz gibi çıkmadı. Manyetiklere gelince daha iyi anlıyan birine göstericem fakat baya sert geldi. Distortion da çalınca ses çok fazla uzuo ve çok sert o yuzden bunu çalmayı becermek çok zor olacak. Yok abi kulak diğer gitaramı alışmış nedir bilmiyorum ama bayağı uzatıyor sesi.
 
abi insanların dedikleri neydi ve nasıl çıkmasını bekliyodun.ayrıca ne zaman boyasını kazıyıp altına baktın ki dediğimiz gibi çıkıp çıkmadığını biliyosun.senin kasadan kastın tek görünümse sen bilirsin.ama fırsatını bulursan gri gönder onu çünkü inan bana satmaya kalksan kimse almaz.ayrıca ben sana bizim evin önündeki ağacı kesip sap yapsam dıştan bakınca ikiside aynı gözükür ama bir maple ile yada maun ile bizim evin önündeki yaş ağaç aynımıdır.:D yani insanları bence dinle biraz.bu başlık ilk açıldığında yazcaktım ama hevesini kırmak istemedim.yazmadım.ama artı gitar elinde yazmak farz oldu.hele böyle dediğiniz gibi çıkmadı diyince.sen dışardan hayatta anlayamazsın onun ağacını ve kalitesini.eğer te derdin tipse o zaman tamam kafana takma.ama elindeki castilla gitarı bile aratabilir sana bu.tel yüksekliği ne kadar mesela.bızzlama varmı? yada manyetikler ii demişsin.hayatında gerçekten iyi mayetikli ve iyi gövdeli bi gitarla çalmamışsan bunları anlayamazsın üzgünüm.bence yinede sen burdaki insanları dinle bunu gönder b.c.rich al.ki kaldıki o bile son yıllarda ii üretim yapmıyo bildiğim kadarı ile.ama hiç değilse bundan iidir ve markası var.eğer geri göndermezsende canını sıkma yukarda bi arkadaşın dediği gibi çalışmana bak.bi daha para biriktirir bunun yetmediği yerde yeni ve bu sefer ii bi gitar alırsın.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.:D
 
Castilla yanında oyuncak gitar gibi kaldıda. Benim anlamadıgım hiç gitarı elinize aldınızmı alıpta eleştirenlere bişi diyemem. Neyse manyetiklerden açık olan sallanıyor yani köşeleri boşluk. Bunun normalde böyle olmaması lazım değilmi? Birde amfiye takılıyken teller titremediği halde bir ses yavaş yavaş yükseliyor tınnnnnnnnnnnnnnnnnn diye. Ben bir parça çalıp buraya atıcam ama bu seferde benim çalışım kötü oldugu için pek bişi anlıyamayacksınız. Dediğim gibi manyetiklerin etrafı boşluk. Bu imalat hatasımı yoksa bazı manyetikler zaten böylemi?
 
Manyetiklerin etrafının boş olması doğal, onu problem yapma.
Eğer telleri boş bıraktığında yükselen ses yüksek ses seviyelerinde oluyorsa (stüdyo, sahne gibi) bir dereceye kadar kabul edilebilir bu tip gitarlarda. Ancak düşük ses seviyelerinde de geliyorsa (evde pratik yaparken vs.) ciddi bir manyetik sorunun var demektir... Ama teller genelde boş bırakılmaz, ayrıca gitarı çalmadığın zamanlarda volume potu tamamen kısılır...
Güle güle kullan gitarını, bunca insanı dinlemedin, umarım biz haksız çıkarız... Bir de bu gitarın yerine Bronze Warlock'u tavsiye etmem. O bu gitardan sadece biraz daha iyi ama o da özünde iyi bir gitar değil. Ama illa Warlock olacak diyorsan ilk başlangıç için alabilirsin...
 
Arakdaşlar bu gitarı geri gönderecem. Tel seviyesi yüksek. Bence warlock çok daha iyi. Eğer bana önerebileceğiniz sert ses tonu verecek ve güvenilebilecek ve birde fiyat oalrak bu seviylerde başka bir gitar varsa lütfen söyleyin. Siz haklı çıktınız bazı konularda. Sapı filan iyide ses iyi değil o kadar. Bana ne önerebilirsiniz? Birde gitar şekli biraz uçuk kaçık olsun. Hep ayn tip gitarlar badyı. Yinede tip o kadar önemli değil. Dediğiniz kriterlerde bir gitar varsa. Fiyatı en fazla 350 Ytl olacak şekilde buraya yazın. Onu alayım. Teşekkürler...
 
Yok mu önerebileceğiniz en fazla 350 ytl değerinde sert tonları olan bir gitar? Yada bu warlock bronze hakkında ne düşünüyorsunuz. Bunu gönderecem o kesinde bişi getirtmem lazım.
 
sert tonlu gitar nedir yaw? 8) şimdi çalarken amfiden yüzüme vuran ses böle acıtıyorsa sert mi oluyor gitarın tonu 8) mevcut bütçen ile alabileceğin gitar (gitar ,amfi ,zart zurt ....)gitarından mucizeler bekleme diyorum elindeki gitardan memnunsan çal değilsen kurtul diyorum birde,kolay gelsin 8)
 
Evet gogostar haklı BC Rich Bronze Warlock alıcam. Yada başka bir BC. Yav sert derken ne kladar sert? Size sert diyince baba gitarlar geldi aklınıza galiba :D O kadar değil. Yani en azından 2 hambucker olsun Ve manyetikler sallama bişe olmasın. Neyse gogostar haklı Bc Richlerin fiyatları eskiye göre baya düştü. Yani bronze serisinin. Fiyatı düştü dite kaliteside düştü denilemez demi. Yinde o fiyata alınabiliecek en iyi gitar olarak görünüyor.
 
Geri
Üst