Sansamp Tri-ac / Sansamp Gt-2

Ben de Tri-Ac aldım,garip bi alet.Tm60'ın fx return'ünden girince bir kükredi bir kükredi anlatamam,o drive'a az diyene birşey diyemiyorum.

Ama Ses kartımdan girip,hoparlörlerden çıktığımda aynı etkiyi alamadım.Hatta California simulasyonu drive'a yüklenince fuzz'a dönüştü. :(

Bir parçamı kaydediyorum,yakında koyarım..Alet yine de çok pratik ve kullanışlı.Ben tabi yine ilanımı verdim dayanamadım. :)

Benim anlamadığım ikisi de aynı fiyat iken neden GT-2 tercih edildiği.Tamam mic seçenekleri filan var da Midlere yani gitarın en işe yarar sinyallerinin olduğu kısma müdahele edebileceğim bir knob yokken niye GT-2 dedim?O yüzden biraz da Tri-Ac'a saldırdım.Mid'lere canım feda! :) Mikrofon varsın sabit kalsın! :)

Bu aletler direk bağladığınız yere göre cevap veriyor hem de diğer simulatörlerden çok çok daha naz yaparak. (bence)
 
Benim bir ara Voodu Valve Preamfim vardı.Bir arkadaşla başka bir prosesörüm karşılığında Career marka drive'ı ve spring reverb'ü iğrenç olan bir amfi takaslamıştık.Ne olduğu belli değil pek amfinin,fx loop'u vardı şans eseri...

Voodu'yu fx-return'den bağlayınca dumur olmuştum...Hatta daha sonra GDI21 almıştım.Onu da ordan bağlayınca ikinci bir dumur daha yaşamıştım (GDI21 bana aşırı gürültülü gelmişti o yüzden satmıştım tabi)

Demem odur ki çok para vermene gerek yok...FX loop'u olan çoğu amfi ile çok güzel sonuç alabilirsin. :)
 
benim soru biraz dalgaya geldi gibi


şimdi biraz daha farklı yani 1. set up a alternatif olarak gt 2 yerine gd121 olabilir mi diye sorucam

yani

tube drive (ts9 muadili)-jack hammer 1-gd121-behringer ultra g di-box

yani şöyle

alt-3_gd121.jpg



buna ne dersiniz?
 
msn'de konuşmuştuk abi.bana kalırsa clean amp olarak kullanacak birşey arıyorsan GT-2'den öte GDI-21 alman daha mantıklı.

Eline fazladan para kalır başka şeyler alırsın.Ama dediğim gibi ben GDI-21 'i yüksek gainlerde fazlaca gürültü yaptığı için sevmemiştim.Bilmiyorum,herkes memnun ama.. :eek:ops
 
selam arkadaşlar..elimde ds-1 ve digitech death metal var gt2 almak istiyorum ama okuduğum kadarıyla distortionla beraber gürültü olur demiş herkes kararsız kaldım ds-1 imi satıp od-3 mü alsam diye..bir iki güne alıcam çünkü. gt2 uyarmı bendeki pedallara?
 
selamlar.
şuan elimde pedal olarak boss mt2 ve crybaby 535Q var. stüdyoda vesairede çok bi derdim yok ancak amfi olmayan biryerde sadece bu ekipmanı kullanmak pek iç açıcı tonlar vermiyor. Ben de bunun üzerine amfi simulatörümsü birşey almaya karar verdim.
gt-2 veya tri-ac'ı bu setupa dahil etsem nasıl sonuçlar alırım?
 
triac ın gain azlığı ile ilgili herkes farklı bişey demiş. gerçekten bu pedaldan kabine bağlayınca overdrive olmadan sadece kendibaşına high gain ton alınabiliniyor mu?
 
Geri
Üst