Kabasakal (Alternatif) - Bursa

slm arkadaşlar ben sizi hiç dinlemedim ama kadir denen grup üyeniz çok iddialı bilemiyorum artık. dedim bi demo gönder ona göre bişeyler yaziim ama yollamadı.hayır bi de insan konserine falan davet eder aynı memleketteyiz sonuçta ama sanatçı kaprisi gibi bişey olsa gerek:p neyse kadir iilaki istiyorum bi demo ona göre daha güzel şeyler yazmamı istiyosan dinletmeyi bilcen kanka:p hadi selametler benden..
 
okyy demiş ki:
arkadaslar uludağ unıde orencıyım. eger ben muzıkten anlıyorsam dınledıgım en ıyı gruplardan bırıydınız.2 sene daha okuldayım mezun olana kadar sızlerı dınlemek ısterım. umarım bı terslık olmaz ve grubunuz dagılmaz. basarılar.
oky eyvallah kardeşim. grup tam gaz devam yeni projeleri öğrenmek için burayı takip edebilirsin. burdan tüm konserleri ve bar programlarını yayınlayacağız. aslında baya oldu ama zor geliyor nete bilgi geçmesi:)
bizi dinlemeye devam et :) görüşlerin için tekrar eyvallah olumsuz eleştirilerinizi de bekleriz.
 
yaaaa yok böyle bi grupp.hastasıyım..hele o vokal çocuk kadir sanırım adı...çok tatlı..çok da iyi çalıyoo

kabasakala bayılıyorum
 
şiiiiişşt noluyo laaaan!
bize bayılmaya devam edin eyvallah da!kadiiir koparmışın olayı ajan! uleyn bi ben böle söletemedim ya hatunları(bazı haleti ruhiyeler hariç) :)
NE KOMİNİZM NE FAŞİZM,EN GÜZELİ EROTİZM! derim bunu da size kapak yaparım uleyn!
 
valla konserlerinizin çoğunu izleme fırsatı buldum ve gerçekçi olmak gerekirse en ilgi çekici olan kadir:) hem müzikal hem fizikal olarak
 
darkscare demiş ki:
valla konserlerinizin çoğunu izleme fırsatı buldum ve gerçekçi olmak gerekirse en ilgi çekici olan kadir:) hem müzikal hem fizikal olarak
dark ne iş? bağlayalım sana kadiri ayıp ediosun! ama böle ortada anlatma paso yakışıklı makışıklı diye bize ilgi azalıyo sora! şiiiiiiiiiiiiiii!
 
KBSKL @ CACARON BAR desen daha ii olurdu be koray
sana okulda "at" nereye konur öğretmediler mi? bi de bu ingilizceyle amerikaya gitmeyi düşünüon...
lan sana diil de (hiç sevmem ama) amerikalılara şimdiden acıom..koca yaz çekilmezsin lan sen thirty-one olsan bilee ehuehe :)
sana laf sokmak ii gelio bana..sırf bunun için bile foruma konu açabilirim..

-kabasakal's guitarist-
 
KaBaSaKaL @ ÇAÇARON ROCK BAR
TARİH:21 NİSAN CUMA

TÜM BURSALI MÜZİKSEVERLERİ BEKLİYORUZ......GELİN KUDURALIMMM (kudurtma garantisi bizdennn)



-kabasakal-
 
bekleriz kahkaha...gel bi dinle tanisalim...5 mayısta bi konser daha var...sınema toplulugunun gecesı...
babalar bu mesajımın altına mesaj yazan ve o gece çaçaron a gelen herkeze bir bira benden :) şaka diil gorsz...

5 mayıs da gorusmek uzere...
 
yenilendi sayılmaz...ufak degişiklikler yapmışlar...elmizden geleni yapıp en iyi saundu yakalamaya çalışıyorz...kahkaha sana bi bira borcum var :) bi ara gel ısmarlıcam söz...gorsz
 
arkadaşlar çaçaron daki programınızı izledim 5 mayısta da gelicem çünkü koray bombaydı:)kadir falan hikaye yani:)yolunuz açık ola arkadaşlar...
 
Geri
Üst