Boost Için: Boss Ge-7 Vs Mxr M-109

arkadaşlar amfi kullanmıyorum. sansamptan direk ses sistemine giriyorum. sansampı boost etmek için hangi pedalı önerirsiniz ? ben başlıktaki iki pedal arasında kaldım. hangisi daha iyi sonuç verir. bunların dışında sizin önerebileceğiniz başka pedal var mı ?
 
İkisi de aynı görevi görmekle beraber ge-7de ekstra 1 band tiz ve level var, istediğin equalizer ayarını yaptıktan sonra baktın ses artmadı, yada azaldı level'ı artırıp boost yapabilirsin yani tizleri veya midleri gereksizce açmak zorunda kalmazsın ki bu da yüksek bir ses seviyesi için oldukça olumlu bir durum, yani benim önerim ge-7den yana. Ha daha iyisi olsun dersen mxr 10 band equalizer gayet başarılı bir pedaldır.
 
boss ge7 tüm knobları en düşüğe alsanda aktif olduğunda dip gürültüsü yapar, çipleri tl072 ile değiştirince bu dip gürültüsü azalıyor, yönlerine dikkat etmeni ve çip soketi kullanmanı öneririm.
 
kesinlikle mxr diyorum. ikisini bir arada deneyip almanı tavsiye ederim. Dip gürültüsü boss ta çok fazla, ayrıca sesi çok boğuyor. Mxr 10 band alma imkanın varsa onu almanı tavsiye ederim. Ama yok dersen MXr 6 band eq. tavsiye ederim.
 
Mxr microamp kullanıyorum boost için. Kablolardan kaynaklanan güç kaybınıda tolere ediyor. Daha clean boost için nobels pre-1 kullanıyorum. Tone seçeneğide olduğundan özellikle klasik gitarda çok iş görüyor.
 
Geri
Üst