Solo Music Ankara Hakkında

Güvenilir sitedir.Ankara'da olan dükkanına da uğrayıp alışveriş yapmışlığım var buradan.Hatta dükkan sahibine yeterli güveni sağlayabilirseniz isteğe bağlı ürün de sipariş edebilirsiniz buradan.Zaten sitede olmayan ürün için stokta yok diyebiliyor ya da ürünün devamı gelmeyecekse sayfadan kaldırıyor insanları yanıltıp kandırmamak için.Hatta mydukkan.com dan bile sağlam diyebilirim burası için(yanlış anlamayın kendi şahsım için diyorum).Burayla tanışmam elimde nadir bulunan bir gitarın arıza yaratması ve abartısız o kadar açtığım ilanlara ve luthierlere sormama rağmen parça bulamamam ile başladı ve istediğimi temin ettim buradan.
 
ben yaptım dükkan sahibi koray abiyi uzun yıllardır tanırım güvenilir güler yüzlü ve dürüst bir insandır rahatlıkla alışveriş yapabilirsin
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Son olarak bir şey sormak istiyorum. İnternet sitesinden bir ürün sipariş vermek istiyorum bu ürün ne kadar bir zaman gelir ve kargo parası alıyorlar mı ?
 
Bahsettiğin internet sitesinin açıklamalar kısmında yazar o. Hangi kargo ve ne kadar sürede kargoyla verileceği bilgileri illaki mevcuttur. Sonra sana bir takip numarasi verilir ve sen de o kargo firmasının sitesinden takip edersin.
 
bulunmaz hint kumaşı bile bulunan bir mağaza. ama bana biraz ticaret mantığıyla iş yapıyor gibi geldi. eskiden manyetik kapağı almıştım, tonu boğmaz demişti. atölyeye gittiğimde usta, önermem tonu boğar dedi. ben de aradım kendisini böyle böyle tonu boğarmış geri vermek istiyorum dedim. o da geri almam ama başka birşeyle değiştirebilirsin dedi. mağazada gideceğim ustayı da söylemiştim ona, tanıyormuş. atölyeye geri gittiğimde ustayı aradığını öğrendim. ustaya, sen niye böyle diyorsun adama tarzından birşeyler demiş ve atarlanmış anladığım kadarıyla. bu yüzden artık alışveriş yapmıyorum ordan. hiç dürüstçe bir hareket değil. malımı satarım gerisine bakmam tarzında bir adam olduğunu düşünüyorum.
 
...
2) gayet markalı bir ürün olmasına rağmen ürün bana herhangi bir ambalajda veya pakette gelmedi. ağzı lastikli küçük şeffaf bir torbanın içinde duruyordu. marka veya model ifade eden hiçbir ibare yoktu. burda kafam karışmaya başladı.
3) eşiği biraz incelediğimde ürün tanıtımında yazdığı gibi yapay kemikten üretildiği konusunda da şüpheye düştüm. tamam bugüne kadar yapay kemik nedir görmedim bilmiyorum ama eşiğin bazı noktalarında bildiğimiz plastik "bump"ları var. nasıl ifade edeceğimi bilemedim bunu ama işçiliği çok iyi görünmüyor diyeyim kısaca.

1) @O.2. açıklamış.
2) Graphtech ürünleri genelde 10'arlı paketlerde satılıyor, 1 tane aldığınız için orjinal paketiyle gelmemiştir.
3) Graphtech ürünleri gerçek kemik değildir, özellikle sustain ve parlaklık sağlasın diye çeşitli bileşenlerle (plastik dahil) laboratuar ortamında geliştirilen bir malzemedir ve bu malzemenin kalıplara dökülüp basılmasından ötürü "sınaî bump"ları görmeniz çok normal.
Hatta sloganları da "man made ivory" :)
 
Allparts'dan daha çok çeşit içeren ama şişirilmemiş fiyatlarla iş yapmaya çalışan, gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir dükkandır, uzun süredir tanırım koray abiyi, gitar parçası, tel vs. bir kenara peavey classic 30, michael kelly lespaul, fulltone pedallar gibi ucuz sayılmayacak çok sayıda alışverişim oldu, hiç birinde problem yaşamadım. İnternet sitesinin demode arayüzü yanıltmasın, çok samimi söyleyebilirim dore müzik veya benzeri büyük gibi gözüken firmaların hizmet anlayışı, solomüziğin yanında mahallenin çakal esnafı gibi kalıyor :D
 
Solo Music'den ben de geçenlerde birkaç parça sipariş geçmiştim, gerçekten başarılı bir site. Koray Bey de oldukça ilgili, her türlü soruya üşenmeden, başından savuşturmadan cevap veriyor. İleride bir şeyler alacak olursam yine bu siteden alırım. Böyle sitelere ülkemizde ihtiyacımız var, mümkün mertebe destekleyelim ki kaybolup gitmesinler.
 
Ben de @devastator ın tavsiyesiyle Istanbul'dan sipariş verdim, hız ve profesyonel yaklaşımlarından oldukça memnun kaldım.
Ambalajla ilgili bir sorun yaşadım : Vida ve string tree gibi küçük boyutlu malzemeler kargo sırasında ambalaj paketinin içine dağılmış vaziyette gelmiş ve bunları tek tek ayıklamam gerekmişti. Bu konuyu kendilerine ilettiğimde, hemen geri dönüş yaparak özür dilediler ve bundan böyle daha dikkatli olacaklarını belirttiler...
Hatalar hep olabilir, önemli olan hataya olan yaklaşımın şekli, kalitesi ve telafi şeklidir diye düşünüyorum.:)
Herkese tavsiye ederimi iyi alışverişler dilerim.
 
Bir siparişimde 3 adet lineer potansiyometre aldığımda beni telefonla arayıp: "3 tane lineer pot almışsınız, acaba yanlışlıkla mı aldınız?" diye sormuştu:) Pek çok kez alışverişim oldu, ben de tavsiye ederim gayet düzgün çalışıyorlar.
 
Oldukça güvenilir, işini özenle yapan ve değeri bilinmesi gereken biridir Koray abi. Piyasadaki iniş çıkış ve müzik piyasasındaki kötüye gidişin etkilemesini istemediğim , ayakta kalması gereken bir mağaza. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz :)
 
Abonesiyim ben buranın :) Her ay minimum 100 lira alışverişim olur. Pek çok gitar, parça almışımdır. Koray'la da laflarız her konuda. Uzun lafın kısası güvenilirdir, samimidir, yarı yolda bırakmaz vs. vs.
 
Geri
Üst