Metal Muff Vs Line 6 Uber Metal - Pedal Yardım

Merhaba,

Bir süredir pedal arayışı içerisindeyim, heavy - thrash metal e uygun bir pedal almak istiyorum ancak şuan için çok kararsız kaldım. Uber Metal i daha önce deneme şansım oldu ve çok beğenmiştim ancak Metal Muff hakkında internette edindiğim bilgiler haricinde bir fikrim yok. Bu aşamada sizin deneyimlerinize danışmak istedim. İkisinide kullanmış kişilerin yorumlarını öğrenebilirsem çok sevinirim. Bunun yanında bu tarz sert müziğe uygun bütün pedal önerilerinede açığım. Ekipman olarak elimde : Jackson WRMG-SH8 manyetikli ve Roland Cube 20 XL bulunmakta

Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürker.
 
Line 6 kullanmadım fakat Metal Muff , Boss ML-2 ve Boss MT-2 kullandım. Ton genişliği açısından Metal Muff çok iyi zira boost gibi bir özelliği var. Ben çok sert müzik yapmasam da hoşuma gitti tonları. Ayrıca mt-2 de ton genişliği açısından iyidir fakat ses kalitesi olarak Metal Muff kadar beğenmedim. ML-2 malum high-low düğmesiyle sesin inceliğini vs ayarladığın için ton genişliği olarak diğerleri kadar hacim sahibi olmasa da diğer iki pedaldan daha sert tonlar verdi. En azından benim izlenimim bu. Şuan elimde metal muff var eğer sırf metal müzikle uğraşıyor olsaydım hem ml-2 hem de bunu elimde tutardım :D ama sadece birini alacak olsam ml-2 tercih ederdim. Bu arada bu pedalları squier deluxe hot rails gitar ve randall v2xnm ile kullandım. Çünkü malum aynı pedalı lambalı ve başka karakterli bir gitarda denesem daha başka sonuç çıkardı. Umarım yardım edebilmişimdir. Bu arada elimdeki metal muff satılık eğer Ankara'da isen almasan bile deneyebilirsin pedalı.

Bu arada unutmuşum yazmayı metal muff ta bypass var bu da + bir yön.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Malesef İzmir deyim genede çok teşekkür ederim teklifiniz için, açıkçası mt 2 ml2 ve über metal i yanyana karşılaştırma fırsatı buldum ve ton açısından içlerinden über metal daha çok dikkatimi çekmişti. Özellikle ml 2 deki dip gürültüsünün fazlalığı çok rahatsız etmişti beni. Buyüzden boss ları elemiştim kafamda ama birdaha gidip denemekte fayda var o zaman :) Metal muff hakkında hiçbir fikrim olmadığı için kıyaslamaya giremiyorum işte. Az çok fikir verdi yorumunuz tekrardan çok teşekkürler :)
 
Geri
Üst