Pedallar Ve Noise Suppresor

Hangi efektler Boss NS-2 nin send-return arasına girmeli? Örneğin compressor chain'in neresinde olmalı?
Sorum diğer tüm efektler için geçerli.(chorus-eq-wah)

Drive ve distortion pedallarımı send return arasına girdim dip ses tamamen yok oldu. Compressorü de kattım sonra başlarına fakat drive açıkken compressörü açtığımda sıfır olan dip ses tavan yapıyor. NS-2 yi amfinin fx send-returnüne denemedim, pedalın send return girişlerini pedalboardun içinde kullandım.
 
Kompressörü çok çeişitli yerlede kullananlar var fakat ben kompressörü NS-2'nin sendini girdğim ilk pedal olarak kullanıyorum... Dip ses sorunum da pek olmuyor... Daha sonra overdrive ve distortion'a giriyorum... Bir de, "hangi efektler Boss NS-2 nin send-return arasına girmeli?" soruna cevap olarak, senin de yaptığın gibi, od ve distortion pedalllarına ek olarak, wah pedalı derim... Wah pedalı distortion açıkken ben de çok dip ses yapıyor fakat NS-2 büyük oranda bu dip sesi de kesiyor...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
O zaman sen diyorsun ki direk gitarı NS-2 nin inputuna gireyim, wah,comp,drive,dist ns-2nin çemberine katılsın. Deneyeceğim birazdan.
Compressörle sorunum biraz farklı, drive ve comp açıkken gerçekten çok farkediyor fakat en ufak boşlukta pottan volümü kısmak zorunda kalıyorum o kadar bir dip ses ve ötme var. İlk defa da kompressör kullandığım için bilemedim doğal bir şey mi diye.
 
Wah ve Comp > input;
Send>od-dist,>return
Out> chorus delay falan filan... şeklinde kullanıyorum
Comp yeri geldiğinde sustain sağlayan bir pedal. dolayısıyla send-return halkasına dahil ettiğinizde etkinliğinin azalması durumu var.
 
Geri
Üst