Larrive'e Akustik Gitarlar

Sevgili forum benim cok sevdigim bir Kanadali akustik markasi bu Larrivee, fakat aradim taradim Turkiye'de bunu getiren kimse bulamadim, kendim gelirken de getiremiyorum lakin yerim yok. Soru aslinda Larrivee icin ama, kallavi akustik markalari kimler getiriyor bilen var mi. Taylor, Takamine Zuhal'de var. Ornegin Martin getiren bir yer var mi ? Veya Breedlove, ve hatta James Goodall. Veya simdi aklima gelmeyen baskalari...
 
Breedlove gitarları DA Müzik getiriyor. Yalnızca Kadıköy'de Stage Music ve Penna'da satılıyorlar. Martin'i de Öner Müzik getiriyor ama en son ellerinde pek bir model kalmamıştı. Son durum nedir bilemiyorum.
 
Taylor Do-Re Müzik'te de var, Martin'leri de OMEM Oner Müzik getiriyo ama geçen aylarda Sanayi Mahallesi tarafındaki dükkanlarına gittim nerdeyse hiç Martin yoktu dükkanda. Bu arada Larrivee Amerika'da bile çok fazla yerde bulunmayan biraz daha butiğimsi bi marka, muadili bunlardan ziyade Lakewood'dur bunun. İkisi de candır, bence Breedlove aynı klasmanda değil, Takamine'inse bi çok modeli bi kaç gömlek düşük Larrivee'ye göre.
 
Geri
Üst