Wasteland(Thrash/Progressive)-Ankara

ilk konserim olmasının heyecanınd artı ses sisteminin kötülüğünden ötürü çaldığımızdan tam verim alamadık, oraya gelip bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler, tanımadığım birçok insan vardı zira =) ilerki konserlerin çok daha güzel olacağının garantisini veriyorum şahsım adına.
 
Grubun çaldığı parçalar iyi güzel de sahne performansı çok kötü. Megadeth-Hangar 18, Testament-Alone In The Dark çalan bir grup sahneden nasıl bu kadar hareketsiz kalır anlayamadık, kusura bakmayın. İlk konser olması dolayısıyla üzerinde fazla durmadık tabi ama bu işe biraz ruh katılması lazım. O zaman daha hızlı yol alacağınızdan şüphem yok.

Bir de yine kişisel bir düşünce... Testament dünya piyasasındaki yeri itibariyle coverlanması kolay olmayan bir grup. Parçaların zorluğundan kolaylığından bahsetmiyorum yalnız, dikkat edin. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım.
 
stüdyoda,evde vs. çalışırken yapılan artizlikleri orda sergilemeye cesaret etmek baya bi zor oluyomuş anladım :D bi de hepimiz sahne deneyimi fazla olmayan (hatta burak ve benim resmî anlamda ilk sahne performansımızdı) bi grubuz,o nedenle biraz alet-edevat-enstrümana odaklanarak çalma gerçekleşti.takdir edersiniz ki heyecan hatsafhadaydı bizde.çünkü biçok açıdan ilk olan bu konseri izleyen kitle salaş çoluk çombalak bi kitle değil çok birikimli bi seyirciydi,cin gibi bi kitle idi.sahnede albenili değildik belki ama gerçekten çok kastık bu şarkıları size sunmak için.konserden konsere deneyimlendikçe değişik atraksyonlara gireceğiz sahnede.ama gerçekten çok yerinde bi tespit yapmışsın,çok faydalı bir eleştiri teşekkürler.
 
slm millet dün gece bize süfer(burağın lafıyla) enikonu mükemmel bir müzik dinlettiniz özellikle pull me underda kafamı geriye doğru attığımda ordaki bi çok bu işten anlayan adamın alkışladığını ve helal dediğini duydum. (bide pull me under da bu kadar duygulanacağımı zannetmiyordum doğu-burak biliyorlar) süperdiniz abiler

vokal kesin vuslatmıdır değilmidir bide onu açıklayın açıkcası dün gür sesli bir erkek vokal olsaydı yanınızda inanın milletin salyasıda akardı. o gün biraz(kendi tarzım olmadığı için) gürültü guruplar vardı allahtan kulağımızın pasını sildiniz arkadaşlar. kolay gelsin
onu bunu bırakında
bidahaki konser ne zaman söleyin (kuliste saklı kentte çıkarırım sizi diyordu birisi :D onada saygılar selamlar bu arada)
 
vokalimiz vuslattır ikinci bi açıklamaya kadar, biz memnunuz ondan grubun elemanları olarak. ses sistemleri biraz kötüydü sesi duyulmamış galiba, duyulan yerlerde dinleyenler memnun kalmış. 2. konser bi terslik olmazsa hacettepe rock şenliklerinde 27-28 nisanda. =)
 
kardeşler ellerinize sağlık (vuslatın da sesine :)). sizleri o heyecanlı gününüzde yanlız bırakmamak için gelmiş aile üyeleri, arkadaşlarınız ve sizleri ilk defa gören diğer seyircilerin beklentilerinin kesinlikle üzerindeydiniz. nice konserlerde buluşmak dileğimle hepinize başarılar diliyorum.
bir-iki de eleştirim olacak izninizle;
deerrudolf'a ben de katılıyorum. babamın deyimiyle matematik problemi çözer gibi ciddiydiniz :) hoş sizin matematik problemi çözerkenki hallerinizi de bildiğim için o zaman bile bu kadar ciddi durmuyorsunuz diyeceğim. ama sizin de dediğiniz gibi deneyim, sahne tozu yutmak mühim şeyler.
diğer bir eleştirim de ses düzeniyle ilgiliydi. vuslat harika yorumuna rağmen malesef çok az duyuldu. keşke erken gidip bir prova alma şansınız olabilseymiş diyeceğim. belki bundan sonraki çıkacağınız yerlerden böyle bir talepte bulunursunuz.
bir de bu işte biraz da şov olmalı. ne biliyim gerekiyorsa dövmeler, gümüş yüzükler takılar, ilginç t-shirtler :) şaka bir yana sizi bir dahaki konserde daha canlı ve renkli görmeyi istiyorum.
sevgiler...
 
bu konser benim için bi hayal kırıklıgı idi gercekten grubum adına ve ozellikle kendim adına ..
evde ya da studyoya grip calmaktan farklı oldugunu gordum .. karsımızda gercek anlamda caldıgımız parcaları bilen bi metal seyircisi vardı .. hangar olsun alone in the dark olsun sololarda ve diger parcalarda bocaladım ,bunun için ordaki arkadaslardan ozuru borc bilirim ..pek fazla bişey
anlamadım acıkcası ezbere calmaya calıstım ..
evet sahne konusunda gelen yorumlara katılıyorum kesinlikle , içim gitti kafa sallamak için ama moralim
cok bozuldu ve korktum acıkcası insanlar sanki hata yakalamak için izliyolarmıs gibi bi paranoyam var oda insanı cok fazla kasan bi durum hangarda olsun testament ta olsun prophecy de olsun .. inanadım kendi bestemizde bile cuvalladık ..
ama bunlar beni biraz daha kamcıladı acıkcası daha calısmamız lazım evde oturup calmakla olmuyo bu işler biraz zaman arkadaslar ondan sonra umarım daha cok begenirsiniz bizleri...
konser verdikce sanırım daha tecrube kazanırız ve begenilerinize guzel seyler sunmaya calısırız
 
arkadaşlar moralinizi hiç bozmayın çalışa çalışa, konser vere vere sağlamlaştıracaksınız kendinizi diğer tüm gruplarda olduğu gibi...

Sonuçta kimse elinde bagetler senkoplar yaparak veya elinde gitar tabbingler unison lar yaparak veya kiske screamleri, tizleri yaparak doğmadı. çalışa çalışa hepsi olacak... ;)

Kolay gelsin, başarılar dilerim gelecekteki çalışmalarınızda ;)
 
gelen, dinleyen, eşlik eden herkese teşekkürler. ton-meister azizliğine uğrayıp kendimizin ve birbirimizin sesini duyamamanın sıkıntılarını yaşadıysak da güzel bi geceydi. bizden önce ve sonra çıkan tüm grupları da tebrik ediyorum. daha nice konserlere diyelim:)
 
son 3 şarkıyı mecburen kuliste gecirsemde en iyi sound herhalde kulise geliyordu :) durağanlık olayı cok dert edilecek bir şey değil. Neticede ilk konser .Zamanla enstrümana hakimiyet arttıkça ,sahneye alıştıkça rahatlar once kendin eğlenmeye başlar; bunuda sahneden yansıtırsınız zaten. Başarılar arkadaşlar. Türkiyede kendini duymadan çalmaya alışmak lazım ne yazıkki.
 
harikaydınız.umutcum senle aynı sahneyi paylasmak cok iiiydi.umarım bundan sonrakı konserlerdede beraber cıkarız gene.vuslatın vokalde harıkaydı diger elemanlar zaten cok iiydi ama adlarını bilmediim icin onlara yorum yazamadım.hepinize tesekkurler yardımlarınız icin de tabi
 
pazar gecesi için çok sağolun arkadaşlar sizi dinlemeyi çok istiyordum ama kalamadım sesle ilgili bir sorun olmuş galiba çok üzüldüm hepinize kolay gelsin yeni bir konserde grşrz. ramcha
 
tüm yorumlar için çok teşekkürler,the question grubuna da,diğer gruplara da başarılar diliyoruz ve böyle keyifli etkinliklerde yine beraber yer almayı umuyoruz.yakko'ya da çok teşekkür ederiz burdan,o gece gerçekten çok sıcakkanlı ve yardımsever davrandı bizim ilk konserimiz olduğunu öğrendiğinde."ne konuda olursa olsun yardım istemekten çekinmeyin" dedi.minnet duyuyoruz.

acos demiş ki:
bidahaki konser ne zaman söleyin (kuliste saklı kentte çıkarırım sizi diyordu birisi :D onada saygılar selamlar bu arada)

o kişi babamdı olum hueheua.. :LOL: ya adam bomba ya,diyorum ki baba bizi saklıkente çıkar (tanıdık felan falan) diyo ki "torpil yok,sizi bi dinlemem lazım,beğenirsem sorun değil ama oraya öyle rasgele çıkılmaz çaylaklar.önce başka biyerde çıkın,görelim bakalım".dedim madem gel bu akşam dinle,geldi.Sonunda beğenmiş.(çok zor beğenir söyliyim,oğlu felan dinlemez,beni bile acımasızca eleştirir ehehe) özellikle besteyi baya beğenmiş.
Saklıkent olayını bi ara ayarlıcaz ama sağlam organizasyon düşünüyoruz.biraz daha sonra olacak o.onun haricinde şu anda adı belirlenmeyen bi mekanda canlı performans daha var planlarımızda,hatta vize haftamızdan hemen sonra sıvıyacaz kolları.daha sonrasında hedefte hacettepe ve ankara üniversiteleri var,hızımızı iyice almışken ve yaza doğru bestelere ful fors abanmak suretiyle çizgimizi iyice belirginleştirmeyi düşünüyoruz.çok kararlı,azimli ve istikrarlı görüyorum kendimizi,objektif olarak.Özellikle umutun mükemmele ulaşma isteği bizi de kamçılıyor ve daha çok çalışmaya teşvik ediyor.Bu işi seviyoruz ve müzikle-grubumuzla aramızda güçlü bir bağ var.
Biraz kişisel bağlamda anlatmak gerekirse bu konserin benim için önemi bu satırlarda anlatamayacağım kadar büyük.2000 yılında davula başladığımdan beri yegane hayalim,grubumla birgün kalabalık karşısına çıkıp,onları eğlendirmek,belki kafa sallattırmak,belki şarkıların sözlerini tekrar etmelerini sağlamaktı.zira bu pazar günü,yani ilk konserimizde bunu sağladıysak,sayısı önemli olmaksızın;insanların beğenisini topladıysak,alkış topladıysak "a dream came true" der çekilirim ve müziğe daha bir aşkla bağlanırım,tabi böyle birşey mümkünse.
 
arkadaşlar her şeye rağmen çok iiydi tebrikler seçtiiniz şarkılar da cesaret isteyen parçalardı daha iiye gideceene inanıorm cihan a da başarılar ankara anadolu force hehee
 
olum doğu biliyorum lan senin peder olduğunu geyiğine söledim lan sende. olum sağlam organize işte al sana saklı kent daha sağlamı ne olabilirki rock and colaturka ya mı girecen.

olüm arada iki üç kötüydük msjı serpiştirmişsiniz bayıltırım sizi ha ne kötüsü lan süperdiniz. bidahaki konserinizi harbi bekliyorum özellikle burak nasıl çocaşak onu bekliyorum :d selamlar.
 
ya o "çuvalladık" "batırdık" olayını ilk başta anlamamıştık ama şimdi biliyoruz ki bu umutun gizli taktiği,kamçılama ve gaza getirme amaçlı,ayrıca g.d kalkmasına birebir bi egzersiz.biz de ondan öğrendik,yardırsak bile "olmadı olum hala çalışçak çok şey var" modunda olcaz sanırım :p ama o gece hakkaten hiç ses sistemine falan bahane bulmaksızın hatalarımız oldu.gerçi heyecan ve deneyimsizlik faktörü çok yüksekti ama yine de ben de umut gibi,daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyordum.ama bidahaki konserlerimizin (k.çımıza sahne tozu kaçtı bi kere indirebilene aşkolsun) çok çok daha yarırıttinovski geçeceğini hissediyorum çünkü o sahnede hissedilen güce ve çılgın enerjiye alışana kadar konser bitti.ilk ve ikinci konserler arasında çok fark olacak diye düşünüyorum.
 
Geri
Üst