Hobini Ve Evcil Dostunu Göster Turkrockçı

Marangozluk ve kedi. Tesadüfen ikisinin de bir arada olduğu bir video var. Kedinin üzeride gezindiği masayı çöpe atılmış kerestelerden yaptım. Kedi yaşamaz sanıyordum ama şimdi kocaman oldu, komşumda.

bizimde oralarda kedi sever bir çift olarak bilindiğimiz için sahipsiz kedileri bizim kapının önüne olmadı arabanın kapısına bakıyorlar. çok kedi besledik eşimle biberonla şiringayla sahiplendirdik çoğunu bir kısmını belediyeye vermek zorunda kaldık.
jx8h.jpg

i4eg.jpg
 
Bir de ölü hiçbirşey yemiyor demişsiniz ya yahu haftada bir kuş fare falan mı atıyorsunuz çok merak ettim ne yiyor :eek: o dişleri sizin elinize gecirmiyor mu hiç :bored:

Pinky adı altında fare satılıyor ama ben denemedim denemem de çünkü faze ve hamster da besledim uzun süre. genel yiyeceği kültür olarak yetiştirilip satılan çekirge , hamam böceği , cır cır böceği ve sinek lavraları.

şöyle misal
hissergroup4.jpg


un%20kurdu.jpg
 
öyle deme abi böcek tayfasını besleyen seven de çok . geçenlerde biri yurt dışında mesaj atmış türkiyede şu cins hamam böceği yaşıyor bulup yollar mısın parası neyse veririz diye :) adam bildiğin evcil hayvan olarak hamam böceği besliyor. salyangoz besleyen bile var.

giant_snails_01.jpg
 
Hobi olarak gitar fotoğrafı çekiyorum bugünlerde ama başlık forumun geri kalanına dönmesin, gitar ekseninden uzaklaşsın diye paylaşmıyorum :)
 
Bende bisikleti ve fotoğrafçılığı seviyorum. Fakat vakit yok şu ara. Zira İzmir'in yolları acayip yokuşlu olduğu için, bisiklet sürmekte baya zor geliyor zaten :(
 
Geri
Üst