Repeeat(Alternative Rock) - Ankara

GaTTo demiş ki:
Ewt gerçekler ne yazık ki ama kalbi bizlee biliorus ;) hatta onsuz ilk konserimizde en çok desteklicek olanda o :D

ehehe süpersin basak yani bu kadar adam cagrılmaz konsere... valla arkadaslar gelmeyi cok istiyorum... artık giriste bana bi guzellik yaparsınız eski bascımız falan dersiniz :)) ya saka bi yana da keremle de konustum 2 haftadır notlar çökmüş durumda butun haftasonu onları toplamaya calısıyorum... ama dedigin gibi kalbim sizle,söz vermiyim o yüzden(ee sonra yalancı olmaktansa dimi..)
tekrardan basarılar diliyorum simdiden...
 
arkadaşlar if'teki konser sonrası dinledim sizi gerçekten çok başarı buldum sahne performansı açısından yeterli ve iyi çalan bi grupsunuz bence.Özellikle vokali beğendiğimi söylemeliyim...İyi ki bizde mikrofon bozuldu da size bişey olmadı:) başarılar
 
canım arkadaşlarım,sizlerle beraber birçok kez aynı sahneyi paylaştık ve dağılmanıza cidden üzüldüğümü söylemeliyim...
olayları az-çok biliyorum ama ondan çok daha iyi bildiğim birşey var ki,o da sizin elemanlarınızın tabiri caizse ekmeksiz kalmayacağı.. hepiniz dallarınızda ayrı ayrı iyisiniz ve sizleri bundan sonra yeni gruplarınızda izleyeceğimi biliyorum.
hayırlısı olmuştur umarım...
sizi beraber dinlemek&izlemek çok güzeldi,kendinize iyi bakın ve arayı uzatmayın
 
valla ne diyecegimi bilemiyorum, hani üzülmedim desem yalan olur... cidden keyifli vakit geçirmiştik ama hepimiz iyi kötü bi deneyim yaşadık. bundan sonra da farklı gruplarla aynı konserde bir araya geliriz, belli mi olur :)
jam session yaparız:D
hadi iyi bakın kendinize... hepinize başarılar...
 
Evet arkadaşlar bende üzüldüm. Grubu henüz çok tanımasamda sadece 1 konserlerini izlesemde geleceğinin iyi olduğunu düşünüyordum. Umarım yolunuza devam edersiniz. . . Müzikle kalın... ;)
 
Gencler nabtınız yahu bi kez izlesemde gayet basarılıydınız.ben biliyorum hep o eren degilmi problem yaratan :p saka bitarafa uzuldum dagılmanıza. gelecek calısmalarınzda basarılar arkadaşlar...
 
Ölmüş bir grubu, B.Ü. MüzikT organizasyonu için yeniden canlandırdık! :LOL:

RePeeAT 11 KASIM 2006 saat 17:00 sularında Yolcu Rock Bar'da!

Etkinlikteki diğer çıkacak gruplarda aşağıdaki gibi :
 
vayyy RePeeAT Reloaded olmuşuz ya :))
eline sağlık Vokalcim... nerden buldun başlığı ya??
evet arkadaşlar herkesi bekliyoruz, bir çok sağlam ve eğlenceli gruplar olacak...
iyi vakit geçireceğinizi düşünüyoruz...
görüşmek üzere diyorum, hoşçakalın...
 
hadi bakalım kolay gelsin millet,özlemiştim walla iyi oldu bu durum ;)
yardırın diyorum kaba tabirle! :D
küllerinden doğdu repeeat onun şerefine de 1 bira içeceğim :)
 
Yıllardır sürdürdüğüm araştırmalar sonucunda içerek güzelleşilmiyo arkadaşım bunu bilin yaaaaaaa yani bizzat test ettim ve gördüm sonuç ortada:)
Bunun dışında arkadaşlarım maalesef yanınızda olamicam ama size konserde başarılar dilerim eminim ki süper bir konser olcak....
 
Geri
Üst