İllegal (Alternatif,Türkçe Rock)-izmir

morphinexxx demiş ki:
eralp i ve rde yi cok sevıyoruz, aynı sarkıları sureklı dinliyoruz, bant yayınları ve farklı yayınlardaki aynı yorumları da göz ardı edıyoruz ama arada bi de yayına katılmasını istiyoruz, tüm enerjisini gruba harcıyorsa da tebriklerimizi sunuyoruz, iyi gunler diliyoruz..

valla ne deseniz haklısınız ama inan bana son bikaç hafta aynı anda 3 yerde birden olmak zorunda kaldığım anlar oldu.. başlarda mecburen bant yayınlar yayınlamak zorunda kaldım (her ne kadar bundan nefret etsem de) ancak şikayetler gelince artık bant da yayınlamıyorum ve yayınlara bir süre ara verdim.. en kısa zamanda ROCKexpress tekrar yayında olacak.. sevgiler, saygılar, teşekkürler 8)
 
Merhaba arkadaşlar,

İllegal grubunda en sevdiğiniz eleman kim oylamasına katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Eralp'e gelen hayran mektupları ve bayan hayranlarından gelen iç çamaşırları oldukça dikkatimi çekti. Bana gelen kalempil, şişe mantarı, patlak top ve bamya konservesi için de ayrıca teşekkür ederim. Oylama sonuçları şöyle:

ERALP %48.1
BERKAY %18.2
LEVENT %16.3
EGEMEN %14.3
ULAŞ % 3.1

Bu oylamada şike var! Beni kimse sevmiyo mu? Karalama kampanyalarına başlamış bulunuyorum. Eralple benim oylar karışmış olabilir mi? Eralp aslında böyle bi arkadaş:

eralp.jpg


:):):):):):):)
 
Herkese merhaba, ya en başından beri yazıcam ama bir türlü fırsat olmadı beyler, kusura bakmayın artık ;) Gerçi öncesinde Illegal'i dinleyememiştim, amaaaaaa 12 Mayıs Dokuz Eylül Üniversitesi'nde dinledim nihayet... Her ne kadar son 5 parçaya yetişebildiysem de, kapalı monitörlere rağmen sound gayet güzeldi, yeni oluşun getirdiklerini bile kısa zamanda kapatmak takdir edilesi başarı beyler.. Tek tek yazmama gerek var mı bilmiyorum ama Levent'cim ve Eralp'cim, sahnede yeniden sizi izlemekten çok keyif aldım. Ama hala Eralp'in hiç tel koparmamış olması bana hiç inandırıcı gelmedi :D Herşeye rağmen yolunuzdan vazgeçmemiş olmanızdan ötürü alkışlıyorum sizi.. Ulaş ve Berkay, yeni tanıştık ayaküstü ama sahnenizi sevdim, Berkay kapalı monitöre savaşmış olmana rağmen süperdin ve Ulaş sana sadece şunu söylemek istedim : "sokaklar her yağmur sonrası biraz daha ıslak, biraz daha yalnız benim gibi"... Ezberledim resmen, bunu neden Illegal ile çalmıyorsunuz ? (ya da çalıyorsanız çok sorry, çünkü sizi adam gibi ilk defa bu gece dinleyeceğim). Ve Egemen, sen Izmir'de teksin kardeşim, bunca yıldır sayısız "gitar çalıyorum" diyen adam tanıdım ama sahnede perdesiz çalabilmek... Süpersin daha ne diyeyim...
Illegal, yolunda başarı gör sadece.. Hoşça ve başarıyla kalın..
 
samwise yorumların için grup adına çok teşekkür ederim. Dünkü konser her ne kadar dinleyenler için başarılı görünse de açıkçası bizi pek tatmin etmedi. Akşam Alsancak'ta programımız olduğu için erken saatte çıkmak zorunda kaldık. Hava kararmadan çıktığım açıkhava konserlerinden pek keyif almıyorum. Bestelere gelince... Maalesef İllegal olarak bestelerimle uğraşmaya pek vaktimiz olmadı. 2002'de bir albüm yapmıştım. Şu aralar 2. albümümün kayıtlarıyla ilgilenmem gerekiyor ama hem bar programları, hem konserler, hem 6 yıldır bitirmeye çalıştığım ve bu yıl kesinlikle bitirmeye niyetli olduğum okulum nedeniyle pek fazla çalışma fırsatı bulamıyoruz. Eğer büyük sahnede konser performansımızı merak ediyorsan 17 Mayıs Çarşamba saat 21.00'da İ.Y.T.E. Bahar Şenliklerindeyiz. Sanırım akşam programa geliyorsun. Görüşürüz...
 
mavincigun demiş ki:
Merhaba arkadaşlar,

İllegal grubunda en sevdiğiniz eleman kim oylamasına katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Eralp'e gelen hayran mektupları ve bayan hayranlarından gelen iç çamaşırları oldukça dikkatimi çekti. Bana gelen kalempil, şişe mantarı, patlak top ve bamya konservesi için de ayrıca teşekkür ederim. Oylama sonuçları şöyle:

ERALP %48.1
BERKAY %18.2
LEVENT %16.3
EGEMEN %14.3
ULAŞ % 3.1

Bu oylamada şike var! Beni kimse sevmiyo mu? Karalama kampanyalarına başlamış bulunuyorum. Eralple benim oylar karışmış olabilir mi?


Her şey ortada başka söze gerek yok.. ;) Herkese teşekkürler.. 8)
 
samwise demiş ki:
... Ama hala Eralp'in hiç tel koparmamış olması bana hiç inandırıcı gelmedi :D

ne deyim ki, nazar mı deyim artık konserden sonra programda kopartıverdim uzun bi aradan sonra yine bi tel.. biliyorum bi programda iki tel birden koparan birisiyim ama uzun zamandır iyi gidiyodu.. eee "elixir" farkı tabi.. ;) ama şu da bi gerçek sahnede o kadar kopmaya tel de kopar gitar da gitarist de 8) seni seviyoruz yahu ne diyim, yine gel hep gel 8)
 
Arkadaşlar 12 Mayıs 9 Eylül Şenlikleri konserinde bizimle eğlenen herkese teşekkür ederiz. Bu arada programımız değişti:

Her Cuma ve Cumartesi - 21.00 - Bornova - NAZ BAR

Diğer Etkinlikler:

17 Mayıs Çarşamba - 21.00 - İ.Y.T.E. Bahar Şenlikleri Konseri

ve

18 Mayıs Perşembe KEMANCI'dayız. (Programın saati kesinleşince forumdan bildiririz)
 
Semacım hep arkamızdaydın, yine arkamızdasın bundan sonra daha çok beraber olacaz daha çok sözünü dinleyecez daha güzel işler yapıcaz. Ulaşın yeni albüme gelince, bu albüm daha çok Ulaş CAN (mavinci gün) iLLeGaL ortaklığı şeklinde gelişecek ayrıntıları Ulaş açıklayacaktır. Görüşecez...
 
SerhatSahin demiş ki:
Eralp,Levo;öptüm yavrucaklarım...Özledim la sizi,gelicem ilk fırsatta.Görüşürz beyler kolay gele...

Ne oldu len neden atıldın siteden? Arkadaşlar Serhat ŞAHİN iLLeGaL'in ilk davulcusudur, emekleri tartışılmazdır, Kravatla ve Efesusla başarılarının devamını dilerim...
 
Levent_KAHYA demiş ki:
Semacım hep arkamızdaydın, yine arkamızdasın bundan sonra daha çok beraber olacaz daha çok sözünü dinleyecez daha güzel işler yapıcaz. Ulaşın yeni albüme gelince, bu albüm daha çok Ulaş CAN (mavinci gün) iLLeGaL ortaklığı şeklinde gelişecek ayrıntıları Ulaş açıklayacaktır. Görüşecez...

Gönlü güzel insanların işleri hep rast gider Levo'm, gerisi boş. Siz şimdi yeni parça var mı yok mu , çalışmalar nasıl gidiyor bi haber verin bakalım bizlere...
 
vallaha semacım yeni projelere ve oluşumlara yöneldik daha da iyi müzik daha da iyi sound için birkaç süprizimiz olacak, kısa sürede netleştirip açıklayacaz. Yepyeni parçalar için bizi bekleyin...
 
Yüksek Teknolji Enstitüsü Kampüsü, URLA'da da tam yerini ben de bilmiyorum açıkçası. Gidince öğrenicem. Ama kampüsün yerini bilen herkesi bekliyorum...
 
ARKADAŞLAR UZUN SÜREDİR AÇIKLAMAYI DÜŞÜNDÜÐÜM ŞEYİ ŞİMDİ AÇIKLIYORUM!!!

2002'de Mavinci Gün adı altında Alper KAVUŞ ile yaptığımız albümün ardından ikinci albümde Alper KAVUŞ olmadan profesyonel müzisyenlerle yoluma devam etme ve soft rock tarzında -yine tamamı kendi bestelerimden oluşan- bir çalışmaya imza atmayı düşünüyordum. Fakat İLLEGAL ile yeni bir oluşum içine girip Mavinci Gün'ün kayıtları için kullanmayı düşündüğüm yaylı, üflemeli enstrümanlar ile piyano ve perküsyonu da yeni kayıtlara ekleyerek mevcut grubun alternatif rock diye nitelendirebileceğim soundunun üzerine çıkarak bestelerimi hem İLLEGAL soundunda hem de Mavinci Gün tadında sizlerin beğenisine sunmayı düşünüyorum. Mevcut 36 tane bestem bulunmakta ama özellikle İLLEGAL ile de 3-5 yeni parça yapıp grubun karakteristik yapısına daha çok uyabilecek bir albüm ortaya çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Albümde İLLEGAL elemanlarının dışında kayıtlarda perküsyon, piyano, çello, keman, viyola ve yanflüt ile bazı müzisyen arkadaşla çalışacağız.

Kısacası yeni albüm bir Ulaş CAN ya da Mavinci Gün albümü değil, İLLEGAL albümü olacak. Çeşitli şirketlerle görüşmelerim sürüyor. Biz de grup olarak bar programları, parti ve konserlerden zaman buldukça parçarlar üzerinde uğraşıyoruz. Bu koşullar altında kayıt tarihi 4-5 ay kadar gecikecek olsa da en kısa zamanda -en azından demomuzu- sizlerin beğenisine sunmayı düşünüyorum.

Ayrıca bu hafta bir aksilik olmazsa 6 gün çalıyoruz ve program şöyle:

17 Mayıs Çarşamba İ.Y.T.E Bahar Şenlikleri
18 Mayıs Perşeme KEMANCI
19 Mayıs Cuma NAZ
20 Mayıs Cumartesi NAZ
21 Mayıs Pazar MOTOFAST Urla (Program saati ve günü kesin değil. 20 Mayıs programımızla çakışmayacak şekilde aynı gün de olabilir)
23 Mayıs Salı DUNGEON

Herkesi bekliyoruz....
 
arkadaşlar, bi hesap yaptım ve şöyle bi sonuçla karşılaştım 17 mayıs - 28 mayıs arasındaki toplam 11 günde 9 program yapacakmışız. bu programların 4 tanesi naz, 2 tanesi parti (kemancı, Dungeon), 2 tanesi konser, 1 tanesi de etaptır. arada 2 gün de tatilimiz vardır izninizle. bu koşuşturmalar bize ellerde su toplaması, ses kısıklığı ve uykusuzluk şeklinde yansıyacaktır, şimdiden özür diler iyi eğlenceler dileriz.
 
Geri
Üst