In Rock (Rock-Blues) - Ankara

Odela tesekkürler bilgi icin..

Ayrica You don't fool me hakkindaki goruslerini kendim yazmis gibi okudum. Defalarca üst üste dinlenir yani InRock'tan.

Biz bi de While my guitar gently weeps bekleriz her zaman. Of ulen
 
3 veya 4 kere canlı dinlemişliğim vardır.ilk sayfada insanlar nesinden bahsedelim keşke açılmasaydı falan demiş.benim mesela ilginç bazı anılarım oldu in rock'la ve özellikle fatihle ilgili.657 diye bi grubu zamanında rock market'te izlemiştim sonra okulda bunların gitaristlerini görüp durdum.neyse adam bi değişik karizmaydı.velhasıl yine okulda şenliklerde aynı adamı ankaralı knightmare (ankaralı mükemmel metal grubu) grubunun vokalinde görüp hayran kaldım.sonra hiç bilmeden "in rock" izlemeye gittim gene bu herif vokaldeydi.dahasında birgün kız arkadaşımla şinasi sahnesinde oyun izlemeye giderken,ben kız arkadaşıma yol boyunca ve tiyatroda sürekli bu heriften bahsettim.neyse oyun başladı dönen platformdan orkestra sahneye bi girdi bas gitarda tahmin ettiğiniz gibi gene bu herif.yada ben ruh hastasıyım her yerde bu herifi görüyorum :D şaka bi yana bir if akşamı muhabbet etme fırsatıda buldum çok iyi adamlar.en son albüm yapacaklarını söylemişlerdi.ismi değiştirebilirlermiş.abi ne koyacanız ne koyacanız diye ısrar etsekte ser verip sır vermediler.buradan fatih'e ve tüm gruba sevgiler,saygılar.
 
Sıkı bir BARIŞ MENKÜER fanı olarak; böle bir davulcuyu dinleyebilme ve seyredebilme fırsatımız olduğu için çok şanslıyız.tabi ki grubun geri kalan elemanlarını da unutmamak lazım.başta SÜLEYMAN abi olmak üzere hepsi çok sağlam müzisyenler.
 
Süleyman üstadı ilk defa 93 yılında Odtü'de şenlkilerde Blues Express ile dinlemiştim. O gün bugündür benim için bir numaralı gitaristtir. In rock'ı dinleme fırsatım bir türlü olmadı. Ankara'ya yıllardır gidemedim.
 
Askerden yeni döndüğüm vakit ilk izlediğim canlı performans kendilerine aitti ve uzun zaman sürmüş bir koma halinden çıkmış gibi hissetmiştim kendimi.
Benim için ilginç olan bir başka durumsa, 97-98 civarında Manhattan'da 657'nin gitaristi olarak dinlediğim ve Çatlak albümünü alıp bütün gitar partisyonlarını ezberlemeye çalışarak kendimi epeyce bir geliştirmeme sebep olan Fatih Korkmaz ile, her daim örnek alacağım baba müzisyen Süleyman Bağcıoğlu'yu aynı sahnede görmekti... (sanırım hatasız bir uzun cümle kurdum TDK'dan plaket istiyorum :p)
 
İN ROCK:
Salı:Tunalı gölge 11.00
Çarşamba:Garage 11.00
Cuma:Manhattan 12:30
Cumartesi:İF performance hall
zaman zamanda istanbul Mojo...
görüşmek üzere..
fatih korkmaz - İn Rock vokal
 
ve işteee okulumuzun(her ne kadar fatih okulumuzu sevmesede :LOL: )en iyi seslerinden biri daha.çok beğeniyorum bu grubu.başarılarının devamını diliyorum.(her ne kadar çok başarılı olsalar da)
 
Ankara piyasasının en iyi solistlerinden biri ve bir o kadarda güzel bir kalbe sahip insan gerçektende Fatih . İn Rock'a diyecek birşey yok zaten .
 
Serkan çok saol valla maçhup ettin yav..yazdığın güzel şeyler için teşekkür ederim,aynen sende güzel bir insansın(müzik tarihi'inde görüşürüz lan hehe)
Bloodypoem sende bizim muhteşem(!) okulumuzdansında kim olduğunu bilemedim hehe...sevmemek ne kelime,ben ciddi ciddi o okuldan nefret ediyorum valla...
 
lütfen lütfen sevgili fatih korkmaz, mojoda ne zaman çıkıcaksınız bihaber bırakmayın bizi.. sizi dinleyeceğimiz günü hevesle beklemekteyiz..
 
ama ankara ya gelmeme daha çoook var.. ben burda da dinlemek istemiştim siziii.. :( mojo da babanın yani karpuzun çalmadığı gün çaldığınızı sölediler doğrumudur fatih bey?
 
Sayın N-DER öncelikle orkestramıza olan alakanız için çok müteşekkir olduğumu söylemeliyim heheh...Geçen sene Mojo'da zaman zaman Batu beyin çağırmasıyla genellikle Karpuz'un olmadığı günler sahne almıştık..Uzun süredir Ankara'da değildik ve bu sene istanbul'da çalacakmıyız şu an belirsiz efenim...
Saygılarımla sanat dolu geceler dilerim...
 
Geri
Üst