V For Vendetta

evet cidden güzel filmdi.kiralamıştım ama sonra kiraladığımın kopya olduğunu öğrenince bende kopyaladım :D benim oldu.
yalnız no surprise ın "remember remember the fifth of november" yazdığı şey V nin kafiyeli konuştuğunu gösteriyo,maalesef türkçe dublajlıydı.demek ing seyretmek için yine org. almam gerekecek :D
 
sonunda dedektifin "o kim" sorusuna verilen cevap harikaydı. -hatırladığım kadarıyla- "o monte kristo kontu, o babam...o ben, o sen.."
ayrıca fikirler kurşun geçirmez sözü de unutulmazdı.
 
konusu itibariyle beğenilmesine anlam veremediğim bi film.. Bence filmlere öyle ağır maskeler takan insanlar konulmamalı ve takıyosa da sonlarında çıkartmalı en azından merak yani bu... .
 
Valla Hugo Weaving oynadı matrix te agent smith'i oynayan eleman merakını giderebilmişimdir inşallah.

Biraz daha dikkatli izleyip anlamaya gayret etseydin maskenin ardındaki yüzün hiç önemli olmadığını anlardın. Gerçi senden önceki son mesaj gayet açıklayıcı bak.
 
Çizgiromanlardan uyarlanan filmler genelde hayal kırıklığı yaratır.Ama bu film o kadar da kötü değildi.Bir de Matrix sahnelerine benzer görüntüler olmasaydı daha güzel olurdu.Hani V nin bıçakla askerleri öldürdüğü sahne.Ama çizgiroman okumak her zaman daha eğlenceli ve daha özgür...
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi sığ anlatımlardan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Ben de yeni izledim bu filmi ve kesinlikle öyle "Maskeyi ve pelerini takıp, nereden öğrendiği meçhul olan süper dövüşme tekniği ile milletin anasını ağlatan karakter" olayı yok filmde. Yani adamın konumu bu cümleye kısmen uyuyor aslında; ama bir şeyler var o adamda, gayesini çok güzel bir şekilde propaganda yapıyor halka, o kesin.. :)

Yumurta pişirdiği sahnede ellerini gördüğümde, Kingdom of Heaven filmindeki cüzamlı imparator misali bir cüzam hastalığı olduğunu düşünmüştüm; ama bu denli gizlenmesinin onunla bir alakası çıkmadı. Tabii iki filmi de, bahsettiğim kahramanların ellerini gördüğüm dakikalardan itibaren kulaklarımda Lepper Messiah çınlayarak izledim, bunu da bir utanç belgesi olarak belirtmek isterim..

Bazı şarkılar insanın içine fena işliyor.. :)
 
Geri
Üst