Elinde Big Muff Pi Olan Var Mı?

Seni gayet iyi anliyorum dostum.durustluk ve iyi niyet her zaman onemlidir benim icin.lakin simdi siz iyi bir davranis yaptiginizi dusunerek burada belki istemeden de olsa beni sahtekar durumuna sokabilme potansiyeli olan bir sey yazmissiniz.sabah 8-6 calisiyorum ve son derece gribim o yuzden biraz daha fazla takiliyorum buraya.gunluk tutamiyorum ama burada.benim big muff in icinden bir parca dusmedi aslinda sadece buradan yazarak tasvir etmesi zor olan bir durum gerceklesti ve kendim hallettim sorunu.ben tembel bir adamim o yuzden en kestirmeden icinden bisey dustu fotografi lazim dedim.ne bileyim ben sonra pedalboardima sigdirmakta bu kadar sorun yaratacigini ki pedal boardi da hafta sonu aldim.kabul ediyorum gene de yanlis anlasilmaya musait ama ben sorun olmadigini iddia ediyorum.olsa neden satayim ve sorunlu bir pedali sorunsuz diye kakaliyim? Her sey gorebildiginiz kadar degil bu hayatta. Biraz sabredip durumu kavramaya calisin. Sevgiler.
 
Ha bir de bu konu hatirlansin ki birisi alirsa benden ben ona sorun neydi anlatiyim.icini de acip aga bak burada bisey vardi bisey yaptim falan diye.maksat icimiz rahat etsin.
 
Yogun istek uzerine eklemek istedigim not. Pedalin icini acarken pil yuvasinin input jackona lehimlenen kablo lehim noktasindan cikti ve nerden ciktigini bulamadim.sonra basligini actim yardim icin ama gozumun onundeymis sorun.havya ile dakkami almadi duzeltmesi. Bunu da buraya yazma geregi duymadim. Bosu bosuna karsi tarafi iskillendirmemek icin ama icimde patladi dusuncem.

+1
 
Geri
Üst