Res'n Tarh ( Rock- Metal ve türevleri)- İstanbul

istanbullu rock-metal grubu grup elemanlarıın ayrı ayrı müzik geçmişleir var grup yeni 3-4 aylık ama bir adet cover demoları var. bu arada grup bizim grup:). grup şu anda

çekirdek grup;
ritm gitar+vokal: Mustafa
lead gitar : Aras
bass gitar : Serdar
davu l: Arda
konserler için gerek duylduğunda ise klavye ve bayan back vokal tedarik edilmektedir.
grubun özellikle entersandman cover ı çok beğenilmiştir. bence diğerleri de güzel ama nedenini bildeiğim bir şekilde entersandman ı daha çok tuttular.
grubun çıkardığı demo nun kapağı daha sonra upload edilecektir.

grup şu an kendi bestelerini tabiri caiz ise istiflemektedir :D :D :D. grubun sitesi yapım aşamasında olmakla beraber şarkılar siteden de upload edilebilecektir. herkese kolay gelsin.
grubun ekipmanlarını ise daha sonra yazacağım.!!!
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
bu arada da res'n tarh ın da çok orjinal bir anlamı vardır. çok ince bir nüans farkı var orjinal yazılımı ile arasında. ilginçtir. grubun ismini bir arkadaşımız bulmuştur. Mustafa Köse dir. res'n tarh ın isim babası. çok sağolsun teşekkürü borç biliriz. kendisine
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
"Re'sen tarh müessesesi, Vergi Usul Kanunumuz'un 30. maddesinde düzenlenmiştir. Maddeye göre re'sen vergi tarhı, "vergi matrahının tamamen veya kısmen defter, kayıt ve belgelere veya kanuni ölçülere dayanılarak tespitine imkân bulunmayan hallerde takdir komisyonları tarafından takdir edilen veya vergi incelemesi yapmaya yetkili olanlarca düzenlenmiş vergi inceleme raporlarında belirtilen matrah veya matrah kısmı üzerinden vergi tarh olunması"dır. "
 
bursada "öğrenci postası" gazetesinin düzenlediği şenlikte,mükemmel bir canlı performans sergilemişlerdir...yazın kendi bestelerinden oluşan bir demo çıkarıcaklar.
 
ismi duyunca aklıma vergi hukuku dersi geldi birden.hocasıda çok kafa adamdı çok severdik.hatta arkadaş 4 soruluk sınavda cevap olarak sadece res'n tarh yazıp baya iyi bir not almıştı :) gruba bu ismi bulan arkadaş hukukçu yada iktisatçı olmalı veya başka sosyal bölümlerden..müzikal hayatınızda başarılar..
 
sağolasın hellraiser dediğin gibi bizim korkulu rüyamız olan kıymetli evrak dersinden kalma bir isim bu :).
bu arada ben işletme mezunuyum . sana da müzik hayatında başarılar arkadaşım.
bu arada www.neverlands.com sitesine baktım çok başarılı. dorock daki konseriniz de he devamında başarılar tekrardan.
 
Geri
Üst