Siya Siyabend

  • Konuyu açan siyasiyabend
  • Başlangıç tarihi
gerçekten türkiye'de tektir siya siyabend...cesurdur abilerimiz.severiz dinleriz.desteğimiz tamdır.ilk duyduğum andan beri de tüylerim diken dikendir:)
 
anadolu ve türkü ezgilerinin gitar ve solistin inanılmaz sesiyle birleşmesinden bu kadar güzel bi sonuç doğamazdı..geçen sene barışa rock ta ki performanslarını izleyemedim ama zaman buldukça dinliyorum..arkadaşlarla 2-3 gitar kapıp az mı hayyam çaldık beaa..bide istanbul hatırası belgeselinde küçük bi gitarla karacaoğlan ın bi türküsünü sölemişlerdi..inanılmaz bi yorumdu o yaa..yolunuz açık olsun..gerçi önünüzü sürekli kesiyolar istiklalde..tünele sokmazlar inşallah haysiyetsizler..saygılar siya siya bend..
 
bu sefer de konuyu hortlatan ben olayım bir sefer de :D aklıma düştü bi forumu aratayım dedim bayağı da eskide kalmış... bu adamlar bildiğin derviş. aşmışlar, öyle içten söylemek... doğaçlamalar, farklı müzikleri falan... yazacak bir şey bulamıyorum bile gerçekten özenilmesi gereken ve şahsiyetini popüler kültüre satmayan adamlar bunlar...
 
Geri
Üst