E-MU 0404, M-Audio 2429, ESI Juli@ ?

Yaptığım araştırmalarda ekonomik durumuma göre Gitar ve Vokal kaydı yapmak üzere Türkiyede bulunabilecek düşük latencyli ses kartlarından hangisini önerirsiniz. Juli@'nin Tam fiyatını ve nerden bulabileceğimi bilmiyorum. E-MU girişleri balansız yazıyor Türkçe sitesinde. Julia nın ki ler Balansı M-Audio yu tam bilmiyorum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Arkadaşlar en azından bu kartlardan birine sahipseniz, memnun ve memnun olmadığınız kısımları yazarsanız sevinirim.
 
Emu

E-mu 404 bence alacağın kart olmalı. Oldukça iyi bundle cd'si var. İçinde CUbase ve Cakewalk LE versiyonları , Wavelab , ABleton Live ve E-mu Proteus X Modülü içeriyor. Amplitube de var. Giriş ve çıkışlar için daha fazla seçeneği var. Ayrıca latency 2ms'ya kadar inebiliyor. Ben oldukça memnunum.
 
Bende juli al diyorum.Bahsettiğin diğer ses kartlarında doğrudan kulaklık çıkışı yok,mikrofon girişide yok.Araya bir mixer veya ampli alman gerekli.Juli'de ise ikiside ses kartının kendinde var.Bence bu önemli bir ayrıntı.
 
M-Audio Fast Track USB kullanıyorum. Balanslı XLR Mikrofon girişi var direk kulaklık çıkışı var. GAini arttırılmış Gitar ve Enstrüman girişi de var. RCA çıkışlara sahip RCA monitörünüz yoksa dönüştürücü ile bunarı stereoya çevirebilirsiniz. Latency 5.333 ms 20 ms arasında ayarlanabiliyor. Ben memnunum karttan fiyatı da gayet makul ve taşınabilir + external olması laptoplar içinde gayet kullanışlı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Arkadaşlar başlığı açalı 1 sene kadar oldu ama ben hala kartımı almadım, arada epey kontrol ettim ama kimse mesaj yazmamıştı :) . Hepinize teşekkür ederim. Genelde bana Juli@ dediler ama M-Audio Fast track USB'de fena gelmedi bana. Yalnız Bende Creative Audigy LS var ve asio4all ile fazla CPU kullanmayan programlarla (mesela Ableton) 2ms ile rahat kayıt yapıyorum, biraz dip gürültüsünden şikayetçiyim. Çoğunun reklamında 0 latency falan yazıyor ama 0'a ulaşan pek yok gibi.
 
Geri
Üst