Kırmızı

Dört bayandan oluşan girl band Kırmızı, tarz olarak post punk diyebiliriz, bildiğim kadarı ile 2-3 yıllık bir oluşum Kırmızı grubu, elemanların herbirinin işini müzisyenlik olduğunu biliyorum, ülkedeki bayan müzisyen açıklarını doldurabilcek bir grup olduklarını düşünüyorum konserlerinde yer verdikleri isimler ise şunlar ;

Muse, Placebo, Maroon 5, Kent, The Killers, Coldplay, Saybia,
Incubus, Starsailor, The Cure, Travis,Manic Street Preachers,
Andreas Johnson, Rialto, Suede, Black...
 
Kırmızı'yı biliyorum. Pazar günü Jamsession'da prova yapıyorlardı bizden önce. Oldukça yol katettiler. Gelişimlerini izlemek heyecan vericiydi. Ben gayet başarılı buluyorum bu grubu.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
The Girls Party 2
19 Nisan Çarşmaba
Taksim Studio Live
Saat : 20.30 - Bilet :10 YTL (Bayanlar etkinliğe ücretsiz olarak girebilcekler)

eVa
Kırmızı
French Kiss
(Dj Bayan Arıza)

Biletler çarşmaba gününden itibaren biletix'de, afişler yakında:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
tgp2.jpg
 
şimdiiii... adımı çalmışlar diyeceğim ama... :p eheuhe şaka yapıyorum :D ama gerçekten birşekilde dinlemek isterim... başarılar da diliyorum tabi ki... :)
 
Kırmızı grubunun davulcusu aslıyla çalışmıştık bir ara. sonra amerikaya gidince yollarımız ayrıldı.. :) sağlam bir davulcudur ve çok iyi arkadasımdır.. En yakın zamanda sizi dinlemeye gelicez .. basarılar //FatiH .. 8)
 
Değerli müzisyen arkadaşlarım sizlerin sahne ve klip çalışmalarınızı desteklemek amacı ile profesyonel makyaj hizmeti vererek emeklerinizin karşılığını daha fazla almanızı hedefliyoruz.

http://www.facebook.com/ysmndincer adresli sayfamızda bizi takip edebilirsiniz.
 
Geri
Üst