Parmakizi

Schöller dondurmalarının, Universal Müzik Türkiye ile düzenlediği "Manhattan Ice-Dream, Yeni Yetenekler Müzik Yarışması'nda iyi bir performans gösterip birinciliği kazanan Parmakizi grubu, ilk single'larıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Söz ve müziği Erkin Yanyalı'ya ait olan single'da gitarda ErkinYanyalı, davulda Barış Menküler, basta Erdem Şiren imzaları var. Pop-rock tarzında müzik yapan grup adından hayli sözettirecek gibi görünüyor.

Kaynak: http://www.nevarneyok.com/muzik/album.asp?AID=182
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
slayerbodom, Turk Rock kategorisinde uygun görüldü. Amatörlerdeki başlığı gereken yere gönderilecektir. Uyarı için teşekkürler ama zaten farkındayız!

Bu arada başlık sabitlenmiştir.
 
giggle demiş ki:
slayerbodom, Turk Rock kategorisinde uygun görüldü. Amatörlerdeki başlığı gereken yere gönderilecektir. Uyarı için teşekkürler ama zaten farkındayız!

Bu arada başlık sabitlenmiştir.

Peki güzel cevaplamışsın arkadaşım diğer gruplar'a neden aynı uygulama yapılmadı bunu sorabilirmiyim :?:
 
Evet çok güzel bir single. Birkaç defa daha dinlemem lazım iyice sindirmeliyim malum rock olunca her dinlenildiğinde daha çok seviliyorlar bu şarkılar ;)

Tebrik ediyorum bu arada. Başarılarınızın devamını dilerim...
 
ne kadar sevindim, ne kadar şaşırdım kesinlikle anlatamam... okuduğum lisede mensubu olduğum kıytırık rock grubunu adam eden, çok sevgili Erkin Hocam bana bu demoyu daha o zaman göstermişti... içindeki parçalar aynı mıdır değil midir malesef bilemiyorum ama sonunda bu şekilde karşıma çıktığı için çok mutluyum... şu anda verilen linkten de "Hayata" parçasını dinliyorum... ellerinize, ağzınıza sağlık... bütün Parmakizi grubuna, ama özellikle de çok sevdiğim Erkin Hocama bolca selamlar saygılar... Umarım daha güzel yerlerde, birebir karşılaşma fırsatımız da olur...
Demir H.
 
Geri
Üst