Fender FM65R

Selamlar bir iki hafta içinde baslıktaki amfiyi almayı planlıyorum.. Blues rock hard rock ağırlıklı calmayı dusunuyorum ama ara sıra trash ve alternatife de kayabilirim... Alet hakkında fikriniz var mı yapacağım tarzlara gider mi?Ya da alternatif bi amfi öneriniz(fiyat 0'ı 500 tl civarı)??
 
Laney in tfx200 modelini düşünebilirsin.Bizzat kullanmışlığım yoktur ama basslarının güçlü olduğunu duydum.Ayrıca preamp katında bir tüp var.Çok farklı tonlar alınabiliyomuş.Satan bi kaç kişi vardı forumda.istersen bi araştır. :)
 
bende var fm 65r..bayaa güçlü bi amfi,blues ve hardrock için çok ii tonları var ama alternatif için hiç ideal deil.klasik fender soundu var,evde kullanımı zor sesi en fazla 2de kullanabilirsin,ağır bide tabi..barda çokça çalmıyosan önermem,30-40 watt bi marshall yada behringer daha iyi..istanbuldaysan vox öneririm..kolay gelsin.
 
Ben de bugün gidip bir Fender 65R sahibi olacağım. Arkadaşın dediği gibi o amfide 2den fazla getiremezsin. Belki açık havada yarıya vurdurursun sesi. Ama çok temiz bir amfi, sesler pırıl pırıl.... Tonlar çok iyi. İleride sıkıldın mı takarsın pedalları cayır cayır çalarsın. Ah ev bir de müstakil olsaydı :)
 
Geri
Üst