Granül -Ankara

G

GrAnUl

2004 yılı mayıs ayında burak ve mustafa'nın kurduğu gruba haziran aylarının başında egemen dahil oldu.Grup bascı olmadan bi kaç stüdyo yaptıktan sonra eylül ayında da hakan gruba dahil oldu ve tam kadro stüdyolara devam edildi ve konserlere çıkılmaya başlandı konserler hala devam ediyor......

burak(vokal-gitar)
mustafa(gitar);
egemen(davul)
hakan(bas gitar)
 
Grubu tanırım bilirim baya iyiler yaşlarına göre hatta çok iyiler denebilir tarzlarında en iyi olmayı hak eden bir grup başarılarının devamını dilerim herzaman arkalarındayız...

Başarılar..
 
umutluyum sizlerden canım arkadaşlarım benim :D

orijinal fikirlere sahip olmalarından dolayı bir kaç yıl içinde baya öne çıkacaktır bu gençler söyliyim :)
 
az önce aradım uyanıktı walla.
Granül bir aksilik olmazsa 15 Nisan Cumartesi günü Andaç Rock'ın açılış gününde sahne alacaktır. Hangi saatler arası çıkacağımız henüz belli değil. Grubu tanıyan tanımayan herkesi bekleriz.
Bu arada tarz Türkçe Rock, repartuarımızda Kurban, Direc-t, Athena, Dorian gibi bilindik bilinmedik bir çok Türkçe rock grubunun şarkıları var.
Eğlendirme kapasitemiz yüksektir. Gelip görüp kendiniz değerlendirin daha doğru tabi :)
 
afis6ro.jpg
 
emre nin cumartesi günü andaçta çıkacak olan gruplara yaptığı bişey herhalde ama ne olduğunu çıkaramadım. bişeyler görünüyo da benim makinede mi bi bokluk var.
 
teşekkür ederiz erkenden kalktım konser var diye hava bulutluydu sabah şimdi açtı inşallah hep böyle kalır bisürü zil anfi falan taşıycaz.
çıkacak gruplara başarılar, herkese iyi eğlenceler.
 
ben demiştim bu grubun önü açık diye :)
bugün andaç konserinde gayet başarılıydınız...bu hızla devam edin...herkesin açılışta kanını kaynatmayı başardınız...
başarılarınızın devamını diliyorum :)
 
andac rock tarihinde ilk sahne alan grup olarak yerinizi aldınız...
ben sizleri cok begendim..herkez gibi keyifle dinledim...
hele davulcu varya o yaşta manyak calıyordu..
sizleri kutluyorum
terinize saglık..
 
evet biraz soundcheck grubu gibi olduk ses ayarı biz sahnedeyken falan yapıldı ama ilk çıkmak da güzel birşey tabi siftahı açtık bereketi Allah'tan :)
andaç rock açılışı için bizi ayarlayan Onursal'a teşekkür ederiz. umarız ilerde daha çok sahne alırız andaç'ta. mekan çok güzel olmuş bu arada ellerinize sağlık.
 
şöyle bi açıklama yapiim;

Andac Rock'ın açılış günü sahne alacak gruplar, eski andac'ta çıkmış olmaları gerekiyordu...Buna rağmen granül de davet edildi.. Şahsen bunu onlara çok amatör oldukları için yapmıştım...

AMAAAA... konserde gördümki bu küçük kardeşlerim kendilerini aşmışlar...bırakın çok amatörlüğü, sadece amatör kelimesini bile bi kaç sene içindse bırakırlar..

özellikle egemen...1 bilemedin 2 sene sonra ankaradaki sayılır davulculardan biri olur..( eğer sıkı çalışması devam ederse!)

kısacası herşey için çok saolun...

Andac tayfasına hoşgeldiniz!!!
 
Geri
Üst