Ekşi Sözlük

ne alaka şimdi?neyse..
ekşisözlük yazar alımlarını kapatarak büyük hata yaptı.ssözlük gereksiz yazarlarla dolmasın derken sözlüğe genç beyin girmemesine sebep olmuş oldu.eninde sonunda tükürdüğünü yalayıp açıcak yazar alımını.göreceksiniz..

bende bir başlık tavsiye edeyim:itirafçıların aslında demek istedikleri.
 
kesinlikle hata değildi.çünkü sözlüğün kalitesi gitgide düşüyodu.başlardaki gibi değildi.
ayrıca alımı geçici olarak durdurdu.yani yazar alımına tekra başlayacak olması bilinmeyen bişey değil...
 
Bence yazar alımlarnı açmalılar. Lakin onlarada hak vermiyor değilim. O kadar çok salak internet kullanıcısı var ki ... Bence denetlenmesi gereken binlerce saçma sapan enrty'den bıktılar ve kapattılar....

Geçen hafta mı ne Tv. Makinası programı sayesinde Prag'a 2 adet ekşi sözlükten kız gitti. Salak tipli iki kız, nasıl oldu oraya girdi anlamadım. Konuşamıyorlardı bile.... Zaten sırf " e hoca kız da almak lazım " dendiği için Ekşisözlüğe kızlar alınıyor . Çünkü her şeyde olduğu gibi , orada da dişi temsilciler rezalet entryler vermektedirler.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=insan+insani+siker+mi+hic

Örnekte görüldüğü gibi Ekşisözlük cinselliğe ve saçma konulara çok kayıyor artık. ( "Cadi" isimli yazarın entrysi hoşuma gitti. Güldüm. :D )

Son olarak ekşi sözlük tek bir felsefeyi kendi üstüne alma içerisinde.

"Bla bla bla ... "
 
Yazar alımını geçici olarak durdurmak tabiki doğru bi karar fakat sözlükteki zeka ve espri seviyesi düşük insanlar yollanıp site temizlenirse...

Size bi örnek veriyim geçen ay kendini komik zanneden biri "pir sultan aptal" gibi zeka seviyesinin min seviyeye düştüğü bi başlık açtı...Bende dahil biçok kişi bu adamı şikayet etti ve başlık kapandı mı tam olarak onuda bilmiyorum ama bu adam hala sözlükte yazar olarak dolaşmakta...
 
şahsımı 4 kusür yıl yazar olmak için kapısında süründüren site. ama galiba cenabetlik bende. çünkü 4 yıl önce yazar alınıyor diye biliyordum. bi ben giremedim herkes girdi. galiba eblehlik var bende.

fakat otisabi gibi bi yazarın reha muhtar ın pişti sine çıkması olayı baya bi yamulttu.
 
Yıllardır Ekşi Sözlük okuyan biri olarak eski tadını tamamen yitirdiğini ve artık okumanın da zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Facebook gibi siteler de çıktıktan sonra popularitesi kalmadı. Sitenin ömrüne 2012 yazmışlar. O kadar yaşayacağına ihtimal bile veremiyorum. Gereksiz, saçma sapan bir site artık.
 
morgaine demiş ki:
üyesi olanların ne durumda olduğunu merak ediyorum aslında.hep bişey yazma gereği duyuluyo mu ya da zamanlarını boştan yere harcayabiliyorlar mı :?:
Genelde araştırma için kullanıyorum ben arada baktığımda birşey yazma isteği doğuyor içime ozaman yazıyorum ama ekşi yi açıpda şunları yazmalıyım buraları doldurmalıyım diye birşey düşünmedim asla. Zaten sürekli herşeye birşey yazma çabasındaki birsüre sonra uçuyorlar uzun yıllardır tutunmamın sebebi bu sanırım :) Ayrıca Sub-etha kısmıda gayet güzeldir oralarda yorum yapmak daha hoşuma gidiyor.
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen aritmetik işlem formundaki ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10... vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst