Çare

Çare grubunu zamanında "Normal" adı altında Özgür Akça sız dinleme fırsatı bulurduk.Şimdiki Terminalde...Bilinçli bir şekilde dinlemeye başladıktan sonra ilk izlediğim gruptu.kötü oldu tabi başka grup beğenmemeye başladık daha sonra orası ayrı.sesleri ve çalış şekilleri çok farklı olan,enstrumanlarına fazlasıyla hakim,müzik için yaratılmış bu İNSANlar bir araya geldi ve müzik anlayışımızı değiştirdiler.her izleyişte birşeyler öğrendik ama NORMAL dağıldı ve kötü oldu bizler için.veeeee şimdi

Özgür Akça ile tekrar eski NORMAL ama daha da eski ÇARE bir araya geldi ve VOLTRAN ı oluşturdular.

Çare farklıdır,Çare iyidir,Çare herzaman kalitelidir

Saygılar...

Yazın birlikte aynı sahnede üstatlarla olmak dileğiyle...
 
Serhat abi önce seni kaybettik sandık ama sonra Çareyle çıktın yine ortaya ve çok mutlu ettin bizi.Süper bi grup olmuş.Albümün şarkılarıda çok güzel. Senin müzikal karakterine zaten hep hayrandık ama bizi fanın yapan olayda bambaşkadır ve bir felix gecesi yaşanmıştır falan .. Neyse , Çare süper ve bence çok daha iyi olmuş. Başarılar !
 
ÇARE yi yeni haliyle yani yeni davulcularıyla izleme fırsatımız oldu geçen cuma günü,30 haziranmıydı tam hatırlamıyorum.ses sisteminin rezilliğinden ötürü birçok aksaklık oldu buna rağmen mükemmeldiler.ya herkez mütavazi herkez mütevazi nereye kadar babalar hehehhe...her izleyişte yuuh demekten kendimi alamıyorum.

sizden bi ricam var,bu forumu daha okunur bir yere koysanız daha çok yorum yazılır.amatör gruba koyun dicem artık ama siz aşmışsınız onları.forum başlığını daha işlek bi caddeye koymanızı öneririm.

saygılar sevgiler
 
Walla bende her izlediğimde '' ulan böylede çalınmazki '' diyorum ama adamlar çalıyo abi...Adını koyamıyorum farkın ama bişeyler değişik işte, farklı..Oturmuşluk var heralde ne bileyim..SHOW MUST GO ON bu kadar güzel çalınabilinirmi örneğin ? Ya hadi çaldınız ! böyle söylenebilinirmi...
Bu arada bu başlık başka nerde olcaktı onuda anlamış değilim :)
 
Klibi görmenize daha birbuçuk aydan fazla var arkadaşlar..Sezon ayarlamaları , malum.. Yalnız çok güzel bir klip olacak onu söyleyeyim.hangi şarkı derseniz, kesinlikle söyleyemem bu bir sırdır ve bir günah gibi gizlenmelidir :LOL: :LOL: kendinize iyi bakın !!
 
Geri
Üst