Müzik Teknolojileri Ve Gelecek...

Öncelikle tüm müzisyen dostlarıma merhaba :) Müzik Teknolojileri bölümü ve sonrası için kafamda deli sorunlar oluşmakta. Bunları belirtmek ve yorumlarınızı, fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Öncelikle lise son sınıftayım, müzik teknolojileri üzerine 2 yıldır düşünmekteyim. Daha çok Film müzikleri ve Jingle üzerine çalışmalar yapmaktayım. Ve şu sıralar ygs-lys sınavlarının yaklaşması ile bir sürü kafa karışıklığı yaşamaktayım. Bir yandan çok istediğim müzik teknolojileri bir yandan herhangi bir bölüm okumalıyım... Çoğu kişinin ilk olarak düşüncesi "Müzik teknolojileri okuyup ne yapacaksın, bir şey öğretmiyorlar dışarıdan da öğrenirsin yaparsın ve işsiz kalacaksın bu bölümü okuyup"bu yüzden kafam çok karışıyor. Müzik teknolojilerini okumayı çok hedefledim yahut ileride bu tür alanlarda iş bulamama gibi durumlar insanı ürkütüyor. Gelecek kaygılarım oluşuyor. Ben film müzikleri yapacağım iyi bir hayatım olacak düşüncesini kurgularken öte yandan işsiz kalma aç kalma gibi kurgulamalar da kafamdan çıkmıyor değil. Ne yapmalıyım dostlarım bu gönül verdiğim iş üzerine yoğunlaşmalı mıyım yoksa güzel bir akademik bölüm mü okumalıyım? Düşüncelerinizi fikirlerinizi belirtmeniz benim için çok önemli olacak şimdiden teşekkür ediyorum dostlarım :)
 
Merhabalar , bende bu bölümü yaklaşık 3 - 3.5 yıldır hayal ettiğim ve planladığım bir bölüm bu ve bu bölümü kazanmaktan daha önemli benim için başka bişey yok şuan , eğer işinde başarılı olursan , hertürlü iş bulursun diye düşünüyorum ve bende hazırlanıyorum yani aynı durumdayız diyebilirim ama benim gelecek gütmek gibi bir kaygım yok o ayrı tabi :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Benimde yoktu takii üniversiteli olmak için deli gibi test çözen dostlarımın bu işi abarttığını görünceye kadar! Sonra bir düşündüm ben yanlış mı yapıyorum gelecek düşünmemekle :)
 
anlıyorum o konuda haklısın diğer insanlar test çözmeyi falan abartabiliyor ama sonuçta , akademik bir beceri gerektiriyor , ama müzik teknolojileri bilgi , birikim ve yetenek isteyen bir bir bölüm yani herkezin böyle bir şansı yok aslında , ama yinede vericeğin karar kendine :)
 
Tahminen senin iki katın yaşında bir abin olarak şunu derim. Sen kendini bu denli düzgün cümlelerle bu kadar net ifade edebilen bir kafaya sahipken, hiç boşuna gelecek endişesi falan taşıma, rahat ol. Çok bellidir ki hangi yönde adım atrsan başarılı olursun.
 
Hayatta bi kez seçme hakkın var ya şimdi bunu yapacaksın ya da bi daha asla. Benim yaşıma gelip sevdiği işi yapamayan biri olmak istemezsin eminim
 
Geri
Üst