D'Arch(Senfonik-Melodik Metal) - Ankara

ellerinize sağlık
fear of the dark gecenin en çok destek gören şarkısı oldu sizlerin yorumuyla.
başka bi organizasyonda yine sizlerle çalmak isteriz

başarılar ;)
 
Evet gerçekten 9 kişilik bir grup ve çok hoşuma gitti... gerçekten bu müziği pek dinlemememe rağmen çok sevdim... İki bayan vokalde gerçekten çok iyi keman ve yan flüt ayrı bir hava katmış... iki gitarist ve bass ve bateristinde eline sağlık... Ayriyetten askılık için tekrar teşekkürler ;)

Elinize sağlık beyler Kaçak sizi destekliyor...

fear of the dark...
you
fear of the dark...
yea

:D çok bombaydı :D
 
ehi ehi
çok teşekkür ederim arkadaşlar D'arch adına.
Bizler de sizlerle çalmaktan büyük haz aldık,ufak pürüzler olsa da güzel bir konser oldu hep beraber özen göstermemizle.
İyi ki fazladan gitar falan getirmişim :) bi ara Yetkin fazla gitarist var mi diye soracaksin sandim ama :D Askı için de konser sonunda millet geldi abi senin askından ne kadar fazla kişi de var dedi güldüm geçtim :)
Flamethrower Vol. 2 de görüşmek yine bir yerleri inletmek üzere herşey için teşekkürler...
İşte D'arch - 1 Klavyecimiz Sahneye Sığmadığı İçin Görünmüyor Resimde :)

İşte Bu Da Fear of the Dark


Saygılar...
 
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Benim için ve bizim için iyi bir deneyimdi.

Kalabalık olmanınhandikaplarını yaşamadık değil ama avantajını da çok gördüm. o kadar kişiyle bir grup ruhu yakalamak inanın bana çok güzel bir duygu. Bir de üstüne böyle güzel yorumlar gelince demeyin keyfime.

Ufak tefek aksaklıkları çokşükür atlattık, Birdahaki sefere daha iyi bir şekilde görüşmek dileğiyle.

Herkese teşekkürler...
 
Bence de çok güzeldi.
Fear of the Dark'a seyircinin tepkisini görünce tüylerim diken diken oldu.
Organizasyon için Yetkin'e, destek için seyirciye ve grup arkadaşlarıma-kısacası orada bulunan herkese- teşekkürlerimi sunuyorum :!:


Bu da bizim kemancımız Erkan ışın kılıcıyla:D

Bir dahaki sefere daha geniş bir sahnede sizlerle buluşmak üzere :D
 
ehi ehi
kamil de arkadan şaşırmışçasına bakıyor abi Erkan naptın sen öyle
der edalarında :D helal olsun Erkan'a da döktürdü yine.
 
Bu güzel yorumlara ben de teşekkürediyorum, Küf, Burst Appeal ve Kaçak takip etmediğim gruplardandı ancak konserde tanıyıp çok beğendim kendilerini..Daha nicelerine ;) ...
 
teşekkürler dostum sizlerde süperdiniz.
Fear of the dark' da camdan izleyenler içeridekilerden daha mi fazlaydı sanki :D
Millet önce ana bu fear of the dark diye cama geldi sonra bir baktı devasa bir kadro güzel olmuş lan dedi tebrik etti açıkçası repertuarı bir yana bırakıp tekrar çalasım geldi fear ı neyse başka zamana artık :D

Saygılar..
 
evet her p.tesi saat 21:00 de (bu pazartesi bayramın 1. günü olması nedeniyle sahne alamayacağız maalesef) Yolcu Bar'dayız.Sizleri de bekleriz ;)
 
ehumehum güzel soru ozzy'cim ;)
3 kişilik 4 kişilik gruplar için bile zar zor idare eden ses sistemleri ve bunların bakımı, kullanan kişilerin ses müh. olup olmamaları ve teknisyenliği vs gibi noktalar bana göre ciddi konular, özellikle de birçok grubun barındığı konserlerde..bir kere yetersiz sistemlerin olduğu konserlerde ya idare edin canım şeklinde bir lüksümüz olamaz ! Konserde izleyiciyi küstürmek, pffff kaç saat oldu hala soundcheck bitmedi şeklinde duyulan laflar bence işin negatif yanlari ve bununla ilgili olarak da grup sorumlu tutulamaz..çünkü her grup en mükemmeli yakalamak ister, hele ki D'arch gibi 8 kişilik flüt, keman gibi enstrümanları da barındıran senfonik metal yapan bir grup için mükemmellik önemlidir.. Sanıyorum her grubun yanii bu işi çok ciddiye alan grupların kendi tonmaisterli olmalı..bize şu grup daha kısa süreli sound ckeck yapıyor diye eleştiriler geldiğinde birazcık tarzlara dikkat diyorum ! Bir lead bir bass bateri ve vokalden oluşan bir grup ile biz kıyaslanamayız. Yani müzik bilgisi olmayan biri bile bunun farkındadır diye düşünüyorum. Yetersiz kolonlar yetersiz monitörler...Ya bilmiyorum ama yapılan işe saygı ve özen ayrı birşey! Hep birlikte bir takım basamakları atlamak istiyorsak bazı şeyler doğru olması gerektiği gibi olmalı ve kimse de kötü şeylere prim vermemeli kimse. İdare edin lafından nefret ettiğimi tekrar belirtmek istiyorum!
 
Fazla enstrumanlı olmak müzik açısından iyi oluyor. Herkes görevi iyi paylaştığında çok güzel oluyor gerçekten ama ses ayarlamasını birilerine gerçekten ihtiyaç oluyor. Soundcheckler yetersiz ses sitemleri kara bulut gibi çöküyo bazen...

Bi enstrumanın sesi ayarlanırken 3ü bozulunca haliyle soundcheckler yarım saati rahat geçiyor.

Yok ses sistemi yetmez yetse bile güzel ayarlanmaz. Bi işleri yoluna koysak herşey daha güzel olacak ama...

Neyse Yolcuda çıkmaya devam. Bütün halkımız davetlidir :)

Bu arada DyingSwan'ı kızdırmayın ben uyarayım sonra demedi demeyin :D
 
Geri
Üst