Audigy 2 Ses kartı yardım!

C

cadas

merhaba arkadaslar ben yaklasık iki ay önce audigy 2 ses kartı aldım(almaz olaydım ) fakat gitarımın processore bağlayıp kayıt yaptığım zaman müzik setinden real-time duyduğum gibi çıkmıyo biraz donuk geliyo ve birden fazla kanal kayıtı yapıp çaldığım zaman net,temiz bi ses alamıyorum.ben bu ses kartını M-audio delta1010 lt ye çevirirsem beni memnun edermi?Aynı anda kaç enstruman bağlayabilirim
 
kaydin kötü olusunu hemen ses kartina baglamamak lazim. her ne kadar müzik üretimi icin cok uygun olmasa da 24 bit 96 khz kayit yapiyor o kart.

kaydini müzik setine göre daha donuk duymanin sebepleri farkli olabilir.
müzik setinin equalizer ini tiz sesleri tuksek duymak uzere ayarlamis olabilirsin
karti bagladigin speaker larin tizleri zayif olabilir.
ve ya kayit sirasinda bazi yanlisliklar yapiyor olabilirsin. kayit secenekleri arasindan enaz 16 bit ve 44.1 khz secmelisin.

m-audio delta 1010 lt ye ayni anda 8 ayri mono enstuman girebilirsin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
gitargan öncelikle tesekkur ederim cevapladığın için
ancak kaydı yaparkende müzik setinden çalarken de müzik setinden duyuyorum.aralarında çok az bi fark oluyo bide ben fazla abartıyorum galba 100-150 ytl lik kartla bu kadar oluyo heralde.tek track olunca ses iyi ama trackler çoğalınca her ses temiz gelmiyo.duyduğuma göre 24 bit kayıt yapmıyomuş özelliklerinde yazıyo ama sadece çalıyomuş.
 
Geri
Üst