Hacı

28 Şubat sürecinin karmaşık ilişkileri anlatılıyor.

Hacı, Cüneyt Ülsever’in 2003 yılında çıkan aynı adlı romanından televizyona uyarlandı. Dizide, Ankara’da bir bakanın öldürülmesiyle başlayan soruşturmanın arka planında, Türkiye üzerinde yürütülen çıkar hesapları konu ediliyor. Yönetmenliğini Şahin Gök’ün üstlendiği dizide Tuncel Kurtiz, Aytaç Arman, Dolunay Soysert, Fikret Kuşkan ve Mehmet Akif Alakurt gibi oyuncular rol alıyor.


Geçen gün televizyonda diziyi gördüm, tam izleyemedim. Sonra kitabını okumaya başladım. Hala da okuyorum. Yeni başlayan bir dizidir, kitabı okuyanlardan yayınlanmış kısımlarda kitapla bağlantısız yerlerin olduğunu duydum. Kitabını okuyorum iyi gidiyor şimdilik.
 
Dizi izlemedim izlemeyide düşünmüyorum(zaten istesemde yurtta ne kadar zevk alarak izleyebilirim) dizi için Kurtlar vadisi gibi tutulacak falan diye yorumlar okumuştum o yorumlar ne kadar tutar görecez ama fırsatı olan izlesin...
 
diziyi izliyorum ve korkuyorum 'bu işler gerçekten böyle mi yürüyor' diye. Kitaptan haberim yoktu, ilk fırsatta edinicem. Tuncel Kurtiz in oyunculuğunu alkışlıyorum.
 
Tuncel Kurtiz,Fikret Kuşkan gibi iyi oyuncular oynuyor dizide.Bana kalırsa bu dizi Kurtlar Vadisinin dini bi versiyonu pek başarılı görmüyorum diziyi.
Ama Tuncel Kurtiz gibi bi oyuncunun bu dizide oynuyor olması dizi için önemli bişey.
 
diziyi izliyorum bende ve korkuyorum ortamı gerebilecek bi dizi.
Cünkü türban gibi insanların canalıcı noktalarını tetikleyebilen bi dizi.Bu yuzden biraz sakat bence dizi.Aynı şekilde askerin kullanılması dizide
 
Dizi için söyleyebileceğim pek birşey yok..
Beni hayal kırıklığına uğratan,kötüler serisine-trafiğine eklenen bir başka dizi daha oluşu da değil...

Tuncel Kurtiz ve Fikret Kuşkan'a duyduğum hayal kırıklığı......
 
Geri
Üst