Rüya Ekipman

:) ben bu pedalın video sunu izledim ,hoşuma gitti,allahın izni peygamberin kavli ile alıcam demiyorum ya:D denemeden 200 ytl vermem şahsen hiç bi pedala ;) gidip denerim.beğenirsem ciddi manada, alırım ve yorumları eklerim muhakkak.çok teşekkürler.
 
sertsessiz demiş ki:
rayaz demiş ki:
Fender American Standart Stratocaster

Marshall AVT100

Boss MT-2
Boss DD-7
Boss GE-7
Boss TU-2
Ibanez TS9
MxR Phase 90
MxR Dyna Comp
Crybaby 535Q

rüya amfin avt mi gerçekten :)

Hergün değişir ya rüyalar :) bu da böyle olsa gerek :) zamanında benim de hayallerimi süslerdi AVT serisi özellikle AVT 275 :)

Gibson 1976 Gibson LP Custom olsa fena olmazdı...Şu an SRV muzikte satılıyor dileyen gitsin denesin :)
 
abi ton parmaklarda, buna bende katılıyorum zaten satriani baba demiş katılmamak olmaz :) da

şöyle si sl 2h'i ii bi lambalıya taksam (mesela triple rec ya da 5150:D) birkaç nota bassam. onun vereceği hazzı benim g254 ile roland hayatta veremez ki :)
 
Güzel ekipman hazzı tabi ki bambaşka da, atladığımız bir konu oluyor genelde. Gitarın güzel olması ve çalınabilirliğinin yüksekliği çalışırken de çalarken de mükemmeldir. Fakat amfidir, pedaldır, prosesördür, yok efendim tondur, bunlar hep performans işi gibi geliyor bana. Güzel bir parametre ayarı yapıp da parmak alıştırması yaptığımı hatırlamıyorum aksine beni hep rahatsız eder amfiyi açıp teknik çalışmak. Tapping vb dışındaki genel çerçeveden bahsediyorum tabi. Ki bana kalırsa amfisiz çalışıp da bütün gitarın akustiğini zarıl zarıl duymak, amfisiz net çalmayı öğrenmek çok daha işe yarıyor. E iş performasa gelince de, stüdyo için veya konser için geçici ekipman ayarlaması da yapılabilir. Bence en önemli ve para harcanırken acınmaması gereken nokta gitar.
 
ton parmakların ucundadır lafı tamamen fakir avuntusu :D bu konuyu başka başlıkta uzunca tartışmıştık.özetle yukarıda bir arkadaş söylemiş gitarın kalitesi amfiden çıkan sesin düzgünlüğü insanı daha istekli yapar bunu eski zoom 505 kullananlar iyi bilir :D
satriani o parmaklarla whammy wah kullanmadan nasıl çalardı o deli sustain veren ekipman olmasa nasıl çalardı o şarkıları bunuda düşünmek lazım.o kadar basit değil.
sadece önemli olan alım satım forumunda boğulup gitmemek kararlı ve uzun süre kullanılabilir aletler edinmek.bende öyle yapmaya çalışıyorum ama peşin bir şey satamıyoruz kardeşim.esnaf kan ağlıyor.takastan öyle şeyler geliyoki hiç kullanmadığım şeylerle doldu ev. :D
 
insanoğlunun bünyesinde bulunan doyumsuzluk hazzınıda unutmamak lazım tabe.. mesa V twin alırsın ama aklında ds1 hala durur. 500 milyonluk pedalın vardır ama o 50 milyonluk pedal aklını kemirir durur. :D
 
74 Model Twin Reverb 😍
70lerin sonundan kalma Ts-808 😍
Dallas Arbeiter Fuzz Face 😍
Uni-Vibe 😍

Bunları elbet bir gün alacağım...Tabi almadan ölmezsem 😩

Dedelerin yukarda döndürdüğü ton parmaktadır pedaldadır tartışmasına şöyle troll bir videoyla eşlik etmek istiyorum :)

 
Son düzenleme:
Fender Meksika Strat (param olsa da Amerikan istemiyorum nedense, bu gitarlar sanki Grunge çalmak için tasarlanmış, vur kır sonra çalmaya devam et... =))
Gibson Les Paul Studio Faded, Epiphone Les Paul Standart (benimkiler işte =))
Dunlop CryBaby JH-1 Jimi Hendrix wah, Marshall ShredMaster, BOSS BD-2, OD-2r, PS-3, RV-3, DD-6, EHX Nano Small Stone, Holy Grail, Fulltone OCD, T.C. Jauernig Electronics DGTM, Rocktron Prophesy (ikinci versiyonu çıkmış galiba ama ben birincisini isterim =)),Mesa V-Twin, Marshall JCM2000-DSL 401, bi de Mesa Nomad

Kabartmalı harflerle yazdıklarım sahip olmadıklarım bu arada, zaten bu amfiler bende olsa... =)

13 sene önce bunları istemişim. Şimdi 60lar üretimi bi kaç Strat ve aynı dönemden bi kaç tweed ya da blackface amfi falan ne güzel olurdu... Belki bir de BluesBreaker amfi.
 
Geri
Üst