Sobe (Britrock) - Ankara

Iki bucuk senelik gecmisi olan SOBE, britrock dinleyicisine hitap eden bir grup olup son birkac aydir beste agirlikli olarak calismaktadir. Morrissey, Radiohead, Suede, Smiths, Cure, Coldplay, Kent, Oasis, vs. cover yaptigimiz gruplar arasindadir.

Grup elemanlari:
Erman (vokal & gitar)
Onur (gitar)
Semih (bas)
Baris (davul)

Onur ve Baris 99'dan beri beraber caliyorlar; Erman'in 2002'de, Semih'in de 2004'te katilmasiyla grubumuz bugunku seklini aldi. Bu kadroyla üniversite senliklerinde sahne aldik. Onceki kadro da Haci Omer Tarman And. Lisesi grubu olarak bir cok yerde sahne almisti.

Grup olarak sahne calismalarina baslamadan once muzikal kimligimizi tam olusturmak istedik. Artik hazir oldugumuza inaniyor, ve aktif olarak muzik hayatina atilmaya basliyoruz. Ilgilenenlerin dikkatine! :D
[/list][/code]
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
SOBE 4 Mayis persembe saat 14:00'te ODTÜ panayir sahnesinde ve 27 Nisan'da Ankara Hukuk'ta... Herkesi bekliyoruz.
Ankara Hukuk'ta da büyük ihtimal saat 14:00'te cikiyoruz.. Saat kesin degil ama konser kesin.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
sobe konserlerinde degisiklikler...

27 nisan olan ankara hukuk 2 Mayis saat 2'ye alindi...

odtu panayir sahnesi 4 mayis olan konser de 3 mayis saat 3e alindi..
dikkatinize[/b]
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Böylelikle beyler, ilk odtü konserinizin altından da alnınızın akıyla çıkmayı başardınız. Ama yine de keşke onur sorumsuz :) davranmasaydı baştaki aksilikler olmasaydı da, bitirdiğiniz gibi başlayabilseydiniz:) Neyse bi daha akıllı olur artık..
Tabi yaa, birileri şu ankarada brit çalsın artık. İnsanlar morrissey, oasis, cure e hasret kaldı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
yukaridaki mesaj utku ismindeki kingus bateristi tarafindan logout edilmeden tamamen benim nickimle benim bilgisayarimdan yazilmis olup, utkuyu da sorumsuzluk suclamasi yaparkene biraz daha dikkatli davranip once kendi nickini girmesini tavsiye ederim...
fakat yine de tesekkur ederiz.. herseye ragmen
 
sahne ortamı çok güzel yaa.. grup arkada$larını daha yakından tanıma fırsatı weriyo...
bkz; sorumsuz onur :)

izlemeye gelen herkese çok te$ekkürler... yine bekleriz...
 
grubun en sorumsuzu olarak bir aciklama yapmak istiyorum: katilmak istedigimiz ankara universitesi senlikleri sonuclari geldi ve de bize cumartesi sabah saat 11i uygun gormusler.. bu onlarin secimidir fakat sabah 11e uyanip gidemeyecek kadar sorumsuz hissediyorum kendimi.. zira o senligi izleyecek kac kisi sorumlu davranacak cumartesi saat 11de kim gelip de dinleyecek, sahne ne zmn kurulacak da biz 11de calcaz.. bu gibi sorular ve bu senligi hazirlayanlarin dusuncesizligi SOBE grubu olarak bu senlige katilmamamiz gerektigi kararini aldirdi bize.. gercekten 11 de gitme konusunda en sorumsuz insan ben degilmisim gibime geliyo.. yine de cikacak gruplara basarilar dileriz.. insallah guzel bi senlik olur onlar ve dinleyenler icin.. biz de uyku universitesinin pijama senliklerinde calariz saat 11 gibi.. cunku o saatte yapilacak tek sey budur
 
vallahi onur arkadasim bu sorumsuzluguna bende katilcam... pijamalarimi cikarip amfi yi gitari yuklenip guzel bi haftasonu kahvaltisi etmek yerine (bkz. in cin top oynarken) konser vermeye fen fakultesine gitmek vallahi bana da pek uygun gelmedi..
saka bi yana 11 de konser mi olur yahu.. nic nic...
sorumsuzluksa sorumsuzluk kardesim... :D
 
selamlar sobe halkı, sizi gördüm gözlerim doldu... keşke daha uygun bi saat verselerdi size bizim şenliklerde (ank. üni.)..
önceki iki konseri sınavlardan dolayı kaçırdım ama umuyorum sonraki sahnenizi yakalayacağım.
başarılar, başarılar...
 
arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler... inşallah en kısa zamanda tekrar sizlerle olucaz (Hacettepe) ...
Başlığı grup elemanları ele geçirmiş... Bu gidişe artık bi dur demek lazım... :p
 
Geri
Üst