Fe-mail

afis_6mayis.jpg
 
fe-mail ile ilgili çok ilginç bir anım var palyaşmak istiyorum :) Bende bir hatun gitarist olarak bir arkadaşımın tavsiyesiyle websitelerini açtım ve şu anda yok ama deli gibi güzel bir solo çalıyordu eski siteyi açınca, çok beğendim, kanal kayıt olduğu belli ama gerçekten kendileri çalmışsa tebrikler walla dedim. Ve tesadüfen o hafta bizim çalıştığımız stüdyoda çalışıyor olduklarını farkettim. Tam başlicaklardı çalmaya bende girip gitarist arkadaşı kendi çalmışsa tebrik edicektim falan ama orda çalışan eleman çok burnu havada insanlar olduklarını ve beni tersleyebileceklerini falan söyledi, o sırada ayar falan yapıyolardı vs Bende tırstım tabi :) biraz izledik sonra kendilerini iyiler gerçekten.. Ama sonra pişman oldum niye girmedimki diye çünkü onları tanıyan biri tam tersi çok sevineceklerini söylemiş öyle bir durumda yani bende öyle düşünmüştüm ama o arkadaşın gazına geldim.. Herneyse 6 mayısta aynı sahneye çıkıyoruz orda sorarım artık bencede gayet iyi çalıyolar walla :) başarılar dilerim hemcinslerime ...
 
malibayraktaroglu demiş ki:
şimdi hepsi iyi güselde...diyelim bi yerde konserimiz filan var ve öngrup olarak fe-mail'i düşünüyoruz,ya da buna benzer bişi...peki size nasıl ulaşıcaz???kendi sitenizde bile her hangi bi bilgi yok!!bu sizcede yanlış değilmi???
başarılar...

sitemiz henüz tamamlanmadı malesef..mail adresimizden veya burdan bana özel mesajla ulaşabilirsiniz..

[email protected]
 
holocaust sen bakma milletin lafına,herkese mavi boncuk dağıtacak halimiz yok tabi o arkadaş işine gelmediği için öyle söylemiş.ben de hatırlıyorum sizi stüdyodan.. neyse 6 mayısta görüşmek üzere ;)
 
Bahsi geçen BAYAN gitarcı olarak (Hatun değil) eklemek isterim ki; sebepsiz yere insanları, özellikle müzikle uğraşan bayanları terslemek gibi bir lüksümüz yoktur. Soloyu çok beğendiysen bir gün sahnede beraber çalabiliriz. Bana özel msj yada grup mailinden ulaşabilirsin.

[email protected]
 
selam fe-mail :) ben SLIDE PENGUIN gitaristi alişan..
fe-mail ile 19 mart pazar akşamı Hayal Cafe Del Mar'da aynı sahneyi paylaştık ESKİŞEHİRde.ben bi tek gitar çalan bayan arkadaşla konuştum,hepimizin olması gerektiği gibi mütevazi biriydi..hatta pedal falan da sormuştum( satıyosan tuner'i ben hala arıyorum :D ) ..
eskişehir'de tekrar birlikte sahne almak isterim sizinle arkadaşlar.SLIDE PENGUIN ve kendi adıma başarılarınızın devamını diliyorum :):):)
 
müzikleri hakkında yorum yapmicam ama en andaval insan bile sitelerini açınca olaya yaklaşımlarındaki ciddiyeti anlayabilir sanırım.
zaten dikkat çektikleri noktada bu olsa gerek.
gereksiz münakaşalardan kaçınmakta bazen ukalalık olabilyor malesef..
 
Selamlar :)

Sizi Rock And Win'de seyretmiştim yanılmıyorsam.
Ancak yorum yapabilecek kadar hatırlamıyorum çalışınızı, üzgünüm.

Benim dikkatimi çeken sitenizin (sade ve başlangıç aşamasında da olsa) içeriğindeki İngilizce öğeler oldu (thursday vs).

Tamamen size kalmış elbette ama (şimdilik) yerel bir grup olarak bu tür bir yaklaşımınız olmasını biraz garipsedim.

Çift dilli bir site ile yabancılara da hitab etmek düşünülebilir ama şu anda hedef kitleniz Türk dinleyiciler ise bence bu yönde hareket etmek sizin için faydalı olacaktır.

Tasarım olarak göze hoş görünüyor, onu da belirteyim.

Başarılar :)
MG
 
güZeL isim resmen bi şaheser yaratıcılık gerektiren bi iş bu grup ismi ayarlama olayı demekki sizdede bu konuda yetenekli birileri var:)bu arada başarılar dilerim..
 
Geri
Üst