Fe-mail

FE-MAİL grubuyla bu performanslarında ben onlarla birlikte sahne alacağım onlara sonuna kadar güveniyorum bana güvendikleri içinde teşekkür ediyorum burdan(dewamının da gelmesi dileğiyle)...
 
bayram2.jpg
 
kızlar sızı bıkaç kez dınleme sansım oldu birkezde aynı sayneyı paylasıcaktık ama olmadı umarım baska zaman aynı sahnaya terımızı dökerız arkadaslar basarılar tüm kalbımle sızı desteklıyorum saygılar.....
 
Selamlar arkadaşlar,

Fe-mail'in myspaceteki sayfasına herkesi bekliyoruz.En kısa zamanda kayıtlarıda dinleyebileceğiniz bu adrestende Fe-mail' e ulaşabilirsiniz.

www.myspace.com/femailband

Ayrıca 11 kasım cumartesi Konya Aqustic Rock Fest'te sahne alıyoruz,bu performansımızda bize Fix grubundan tanıdığınız Yağmur vokallerde eşlik edecek.
Yakında yeni performans tarihlerini buradan duyuracağız.
Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:

[email protected]
www.fe-mail.org
www.myspace.com/femailband
adreslerini ve
+90 533 427 76 36 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.

sevgiler,

Fe-mail
 
seLamLar,dun Konya Akustic Rockfest'teydim,organizasyon rezaLet otesiydi,12.00'de basLicagi soLendi fakat saat 15.30 gibi kapiLar aciLdi we 16.00 gibi grupLar sahne aLmaya basLadi,mekan da cok ii oLmamasina karsin yne de eLimizden geLdigince egLendik fakat berbat bitti organizasyon,basLangic gec oLdugu icin headLiner ciLekes 23.40 gibi sahneye ckti [ki konser oncesi ciLekesLe karsiLasmistm Truva AVM'de we kacta cikcakLarini sordugumda saat 22.00 demisLerdi] we bu geckmeden cok daa kotusu sdc bi sarki soLeyip sahneden indiLer,organizasyonun hatasiydi bu ama yne de ciLekes icn de berbat oLdu,yuhaLanarak indiLer sahneden...

grupLar geneL oLarak ii performans sergiLedi,Fe-Mail taninmis coverLar caLdi [LP-A Place For My Head, Offspring - Original Prankster we Pretty Fly, Nirvana - Smells Like Teen Spirit gibi] we kaLabaLigi gayet ii costurdu,en azndan ben cosanLarin arasindaydim,muzik hayatnda basariLar diLiorm Fe-Mail'e we biran once tekrar konyada bekLedigimizi soLeme geregi duyuyorum
 
Konya konseri tüm aksaklıklara karşı bizim açımızdan iyi geçti. Konya'daki rock müzik severlerle deli gibi eğlenmenin tadı; sahnede ve organizasyon yüzünden yaşadığımız (ayrıntı vermeye gerek yok Çilekeş in sahne almamasından durum anlaşılıyor zaten) tüm aksilikleri unutturdu.

En kısa zamanda tekrar Konya'ya geleceğiz alt yapı çalışmaları şimdiden yapılmaya başlandı. :)
 
dinlenmemize yardımcı oldular saolsunlar
iyi çaldılar ama ses düzeni falan baya kötüydü
bu da tüm gruplara yansıdı
neyse yakın zamanda kendi bestelerini de dinlemek isteriz
başarılar
 
Stratrose demiş ki:
Konya konseri tüm aksaklıklara karşı bizim açımızdan iyi geçti. Konya'daki rock müzik severlerle deli gibi eğlenmenin tadı; sahnede ve organizasyon yüzünden yaşadığımız (ayrıntı vermeye gerek yok Çilekeş in sahne almamasından durum anlaşılıyor zaten) tüm aksilikleri unutturdu.

En kısa zamanda tekrar Konya'ya geleceğiz alt yapı çalışmaları şimdiden yapılmaya başlandı. :)

en kisa zmnda bekLiors,we dedigniz gibi ortamdaki en iyi -beLki de tek ii sey- orda cddn rock sewen insanLarin oLmasiydi we herkes cddi cddi egLendi sanirim :)
 
ya valla ilk dinledin ama bundan soora konserleri takip etmeye devam edeceime söz veriyorum özellikle konyaya tekrar bekliyoruz cilekes konusunda siz nasıl cıkıp bizi costurduysanız onlaruında en azından idare etmesi gerekirdi karizmaları daiıldı düsünce sizin sarkıları nerden indirebilirim bi yardımcı olunya özellikle bana fazla iisin yardım edin bana:)))
 
Kayıtlarımızın çoğu eski vokalimizle olduğu için onu şu anda paylaşamıyoruz. Ama en yakın zamanda yeni kayıtlarımızı resmi sitemize koyacağız.

Bence Çilekeş in üstüne bu kadar gidilmesine gerek yok, yapılan bir hata daha önce yapılmış tüm güzellikleri unutturmasın. Konser sonrası ufak bir konuşma yaptık ve inanın onlar da en az sizler kadar üzgünlerdi. En yakın zamanda Konya'da tüm bu yaşananları unutturacak süper bir konser vereceklerine eminim.

Konya özellikle benim için özel bir yer çocukluğumun 3 yılı Konya'da geçti. Konya'ya laf söyletmem ama organizasyon problemleri yok değildi. Crossfire gibi süper bir grubun bile çaldıkları bir uğultu şeklinde duyuluyordu. Yine de artık yapılabilecek bişey yok. İlk büyük organizasyonlarda bu tip aksaklıklar olasıdır.

Fe-mail grubu bu hafta sonu Bursa Çaçaron Bar'da sahne alacak...İlgililere duyurulur :)
 
Selamlar,

Bir Konya macerasının ardından tekrar Ankaradayız ve antrenmanlara son hız başladık.
Konya'da konsere gelip bizi destekleyen ateşli seyirciyi tanımlamaya kelimeler yetmez.Konya'daki tum arkadaslara ve yeni tanışıp arkadaş oldugumuz herkese selam eder;cok kısa bir süre icinde Konya'da tekrar boy gosterme ihtimalimiz oldugunu bildirmekten kıvanc duyarım.

Ve bomba bir haber daha var.....!!!!!

Fe-mail bu cumartesi yani 18.11.2006 akşamı Bursa Çaçaron Rock Bar 'da sahne alacak.
İlk Bursa çıkarmamızda tum Bursalıları konsere bekliyoruz.
Ayrıntılar ve afiş çok yakında burada olacak.
son olarak tekrar belirtmekte fayda var;
tum gorus ve onerilerinizi bize iletmek icin asagıdaki yollara basvurmaktan cekinmeyiniz.

[email protected]
www.fe-mail.org
www.myspace.com/femailband
+90 533 427 76 36


Sevgiler,

Fe-mail
 
sizin konserlernizi burdan mı takip etcez yoksa otomatik bi uyarıcı var mı bi site mesela konya tekra gelcekmişssiniz glemzsem vallahi yazık olur kacırmama lazım
 
Geri
Üst