Sansamp Triac Lambalı Amfiye Girmek

Tri ac'ı fx ten girip lambalı amfinin mesela laney cub head veya blackstar ht5r veya tubemeister 18 vb. nin preampını iptal etmek..
Ne kadar mantıklıdır? Tri ac da güzel analog simülasyonlar vardır ama amfinin lambalarını preampını iptal edip triac kullanmak ne kadar mantıklı nasıl olur?
Tona etkisi kötü olmaz mı amfinin preamp katını dolayısıyla lambaları iptal ediceksiniz sonuçta?
Triac ı direk mixer veya transistörlü ile kullnmak daha mı mantıklı?
Yanlışlarım var ise affola pek bilgili değilim.
Lütfen beni aydınlatın :)
 
Tri-AC normalde preamp+kabin sim. sağlıyor. O sebeple direkt mixere girebilirsiniz. Yani kabin simülasyonu kapatılamıyor.

Bahsettiğiniz amfiye girmeyi her 2 durumda da deneyebilirsiniz. 2si de farklı bir ton sağlayacaktır. Önce direkt input yapın, sonra send-return yapıp sadece power-amp'ini kullanın, ona göre karar verin derim.
 
Lambalı amfin var madem, icabında attenuator dayayıp kır lambaları cayır cayır gitsin yahu. Amfiden drive almanın keyfini, o güzel lambalıların clean ve drive olarak canlı, neredeyse üç boyutlu tonlarının keyfini yaşayın önce :)

Ha amfinin tonu iyidir de, değişiklik gerekir, çek amfiyi clean headrooma daya Sansampı yine. Dayama demiyorum, ama amfiyi çözdükten sonra hobi olarak yap bu işleri :)
 
Abiler guzel bi ana drive pedali ariyorum da su an deil ama ileride fx loop barindiran lambali bi amfiye girmek istiyorum fender ve mesa tonlarini severim ama marshal a hastayim resmen asil sorum şu low gain hali başarili mi tipik 2 single manyetik calisan strat tonlarini guzel alabilir miyim
Kusacasi tipik fender in dusuk drive tonu alinir mi ?
 
Geri
Üst