Amp Similasyon ?

I

iqopi

arkadaşlar hep prosesör kullanmış biriyim.prosesörümü sattım ve setup kuracağım fakat sahneye amfi götürmek istemiyorum. mixere giriş yaptığımda amp similatörü olarak hangi pedalları önerirsiniz yada bunların bir adı var mıdır. bana yardımcı olurmusnuz bu konuda. ayrca bu pedalların setup sırasında blirgin bir yeri var mı ?
 
Tech 21 Character Series, Sansamp'lar, AMT Electronics Legend Amp Series, Mesa Boogie V-Twin, Hughes & Kettner Tubeman benim aklıma gelen ve fena bulmadığım pedallar.

Filtre ve drive efektlerinden sonra, modülasyon, delay ve reverb'den önce yerleştirilirse güzel olur.
 
Simülasyon cihazınız haliyle en son olacak, amfi gibi düşüneceksiniz. Nasıl bir ton beklentiniz var? Yani neler çalacaksınız, gitarınız nedir?

Aslında beğendiğiniz amfiye göre üstteki yoruma bakarak karakter serisinden bir pedal da seçebilirsiniz. Şahsen pod, gt2, sansamp british, amt m1 vs kullandım, hepsinin tonu ve sağladıkları farklıydı. Basit bir çözüm için tek bir pod xt+footswitch ile pratik şekilde sonuca ulaşabilirsiniz. Hem de ekonomik olur. Bir ara 200-250 tL'e forumda dolaşıyordu, zaten sansamp pedallarına da en az o kadar vermeniz gerekiyor.
 
Geri
Üst