20 yıl sonra...

F

farkedermi

Merhabalar .Aklıma bir soru takıldı :?: ki geceleri uyku uyuyamaz hale geldim.Benim idealim tonmaister olmak.Bu işin içine girdim okuluna hazırlanıyorum ama 20 yıl sonra bu iş hala olacak mi?Günümüz bilgisayar çağı.İlerde tonmaisterlara gerek kalacak mı? :cry:
Düşünsenize okulunu okumuşsun,işinde pişmişsin ama sana gerek kalmayacak offf offf aklıma geldıkçe içime bir hüzün çöküyor,fena oluyorum karabasanlarla yaşıyorum...Fikri olanlar lütfen benimle paylaşsın.... ;)
 
Teknoloji denilen şey 60'lı yıllardan itibaren kendini katlaya katlaya ilerliyor.İlk başlarda on sende bir ilerliyordu.90'li yıllar sonrasında 5 sende bir katlıyor ve artık günümüzde 2-3 senede katlamaya başladı.Örneğin bana sanki binlerce yıldır bilgisayar veya cep telefonu varmış gibi gelıyor...fakat öyle degıl 10 see önce kim düşünürdü ki...sadecce film icabiydi...
 
Tansiyon-DavuL demiş ki:
Yok Yok bisey olmaz devam eder 2005 yılında ucan araba cıkıyodu bak daha cıkacak :D:D Herkez beklio cıkacak diye :D


uçan araba çıktı arkadaşım lütfen yani emeğe biraz saygı :D:D:D:D



auto_flying.jpg
 
20 yıl sonra analogun yerini tutan processor yapcaklar!size söyliim ben büyük ihtimal pod yapar bu işi belki boss çıkarır dicem ama kendi analogunu satamaz o zaman :)
neyse gecenin 3ü saat daha fazla saçmalamiim.Bilgisayarlar tonemaisterlığını yerini tutamaz processorlerin analogların yerini tutamayacağı gibi :) ;)
 
Geri
Üst