Ensemble Galatia (ortaçağ ve kelt şarkıları)-Ankara

Oradaydım ve tek kelimeyle: "etkilendim".
Gerçekten o toz tutmuş melodileri bulup yorumlamanız ve Anadolu Medeniyetler Müzesi'nin muhteşem atmosferiyle bu melodilerin birleşmesi beni derinden etkiledi.
Bundan sonra sıkı takipçinizim...
 
Uzun zamandır beklediğimiz İstanbul- Darphane-i Amire konseri nihayet 8 haziranda gerçekleşecek. İstanbul'da özellikle Darphane'de çalmak heyecan verici hepimiz için.Hem böylece "İstanbul'da biyerlerde çalmıyomusunuz?!" türünden sitemleri geç de olsa yanıtlamış olmayı umuyoruz. Ayrıca Ankara Kalesi festivali dahilinde 16 haziranda bir açıkhava dinletisi ve 21 Haziranda da yine Ankara Kalesinde uzun zamandır restorasyonu süren bir kulenin açılışında bir konser vereceğiz.Üst üste bu kadar keyifli mekanlarda çalıyor olmak bizim için harika. Tarihe, müziğe ve de özellikle ikisinin karışımına ilgi duyan herkesi bekliyoruz.
 
sanırım ve yanılmıyorsam ankaradan gelen enfes bi seramik sergisinde çalacaksınız hem sergi hem de konser çok güzel geçecek diye düşünüyorum herkesi güzel müzik dinlemeye ve güzel ürünleri görmeye davet ediyorum
 
İlk defa sizi dinledim ve hakkaten yaptığınız müziğe aşık oldum....

Tek kelimeyle harika...

Yolunuz açık olsun!!!!Çok güzel!!!!Hakkaten harika...

Demonuza nasıl ulaşabiliriz Ankaradayım şuanda...
 
Geçtiğimiz pazar günü konserimden terli terli oraya geldim ve o kadar şeyden sonra yine de istedikleri yere götürdü beni üstadlarım..umarım sizleri sürekli dinleme fırsatım olur ve umarım kulaklarımızdan gitmez tınılarınız.. (3 haziran Pazar Ön masa :p )
 
ahoy arkadaslar,

bu aksam cikiyormusunuz nefeste, sizi gelip dinlemek istiyoruz fransiz dili ve edebiyati ogrencileri olarak, umarim caliyorsunuzdur:)

gorusmek uzere
 
Gökçe, herr mannelig'in hikayesini anlatırsa zaten program hemencecik biter :p
Güzel ankaramızdan bahsedin, kalemizden, anıtkabirden, atakuleden, hayvanat bahçesinden bahsedin. :)
Şaka bir yana hepinize başarılar
( İzleyemeyecek olanlar için keşke kayıt edilip, daha sonra yutube a konsa ... )
 
Demo'ya ulaşmak için Nefes Bar adlı mekana gitme olanağı olamayan, diğer illerdeki 'Ensemble Galatia' takipçileri için ne yapmayı plandığınız merak ediyorum ?
 
hem tarz olarak hemde muzıkalıte acısından cok doyurucu. sanırım 1 yaylı ve uflemelı diger calgıları aranızdan bı arkadas yapmıs, bu da ayrı bır muzık sevgısı olsa gerek ellerıne saglık. gerci hepinizin eline saglık :) bu arada ilk ıkı olcusu 4/4 luk daha sonrası 3/4 luk olan bı sarkı vardı yanlıs saymadıysam :)(kotu bı acıklama oldu ama) :) adı nedır? cok etkılemdım.
 
duyuru

merhaba...

16 eylül pazar günü saat 15:30'da Kuğulu Park'ta Avrupalı bir takım sanatçıların Atölye Çamurdan'la birlikte gerçekleştirmekte olduğu "public art" a yönelik LightHouse Project isimli projenin sokak festivalinde konserimiz var...Ankaralılari bekliyoruz...

Bunun yanisira Ensemble Galatia olarak 20 eylul pesembe gunu TRT Radyo 3'te yayinlanacak olan "Genclere" isimli programa konuk olduk...Haber vereyim istedim...

sevgiler...
gokce
 
TRT Radyo 1, 5 Ekim Cuma gecesi 23:15'te "gecenin içinden" isimli programda canlı yayın konuğuyuz... 6 ekimde ise “Türk Sanatları Festivali” kapsamında "boğaz sokak sheraton hotel & convention center" bir dinletimiz olacak. Görüşebilmek umuduyla.
 
15 ekim 2007 tarihinde,saat 19:00 da Mimarlar odasının kapatılan ulucanlar cezaevini bir kültür merkezine dönüştürmesi projesi kapsamında, eski kapalı tutkevi alanında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Ulucanlarda bir dinletimiz olacak.İlgilenen herkesi bekliyoruz. EG
 
Geri
Üst