Derin (Progressive) - Ankara

vokal değişikliği

herkese selamlar saygılar arkadaşlar.grubumuzun vokali çiğdem bazı sebeplerden dolayı gruptan ayrılmıştır.ama ortada hiçbir problem yoktur.çiğdemle olan sonusz dostluğumuz devam etmektedir sadece olması gerektiği için böyle olmuştur.

çiğdeme 5senelik arkadaşlığından dolayı(gerçi benim için 5sene değil ama olsun farketmez) ve gruba katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum kendi adıma.çiğdem benim için değişmez,yeri doldurulmaz bir dostsun bu ayrılık buna asla yansımayacak emin olabilirsin.her zaman yanındayım,arkadaşınım.seni çok seviyorum,saygılar ;)


derin grubu;

gitar: arda
bas: buğra
davul: kerim
keman: erdinç
klavye: arda

ve yeni vokali ile yoluna devam edecektir...
 
Hiç haberim yoktu,buradan çğrendim durumu..Çiğdem'in de,Derin'in de yolu açık olsun..çiğdemin gitmesine üzüldüm tabi ama elbet haklı bir sebebi vardır.neyse..kolay gelsin arkadaşlar..
 
Naapıyosunuz canlarıımmmm! ağlatıcaksınız beni!
ben size teşekkür ederim asıl... Böyle güzel insanlarla böyle güzel anılara sahip olmak; bu kadar keyifli anlar yaşamak herkese nasip olmaz...İyi ki varsınız HEPİNİZ...eminim çok güzel yerlere geliceksiniz çok güzel şeyler çıkarıcaksınız.
çok ayrı bendeki yerleriniz çoooook özel (başakcım seni de kocaman öpüyorum burdan)
çok seviyorum sizleri bunu hiç unutmayın!
kerimcim özletirmiyim ayıp ediyosun ;) roadie'niz olucam adeta yakanıza yapışıcam "bi defol git artık" diceksiniz hatta ;)
tüm konserlerinizde en öndeyimmmm!
bu forumda en çok mesajı olan yine ben olucam nıhahahhahahahahh! gruptan çıkmış olmam bişeyi deiştirmez yine dırdır etcem başınızdaa ;)
erdinçim hoşgeldin bu arada foruma
canımsınız sevgimle kalın...
 
Merhabalar...

çok uzun bir aradan ve birçok kan kaybından sonra DERİN tekrar sahnede olacak.

öncelikle yeni vokalimiz şenay'a başarılar diliyoruz...

yeni kadromuz:

Şenay (vokal)
Arda (gitar)
Buğra (bass)
Arda (klavye)
Kerim (davul)

şimdiye kadar emeği geçen herkese çok teşekkürler. hepinize bu yolda bizimle birlikte yürüdüğünüz ve bize yardımcı olduğunuz için sonsuz sevgiler...

DERİN 13 mayıs 2007 pazar günü saat 15:00 te Ankara Üniversitesi şenliğinde sahne alacak.

bol bol progressive kokan, biraz da senfonik bir repertuarla sizlere güzel bir konser yaşatmak dileğiyle. herkesi bekleriz... ;)

Müzikli günler...
 
Gerçekten uzun bir arayış ve yorucu bir bekleyiş oldu bizim için. ama yeni bir konser ile tekrar sahnedeyiz. parmaklarımızın pasını sökmenin zamanı geldi :D

herkesi konsere bekleriz. güzel vakit geçirmeniz dileğiyle...
 
Geri
Üst