Galatasaray-chelsea Maçına Bilet Var

Bu bilet burada fahiş fiyattan satılırsa gereği yapılsın. Karaborsayı yapan babamın oğlu olsa fark etmez, Kerim Akbaş gibi üzerine giderim.

Şu anda verilmiş bir fiyat yok o yüzden kimsenin günahını almıyorum; fakat daha önce Galatasaray - Schalke maçı için bu yapıldı, burada o kadar alışverişle içli dışlı insan var bir tanesi çıkıp da bir hayırdır çekmedi, forum yönetiminin zaten hiç umrunda olmadı.

Fahiş fiyattan karaborsayı kim nasıl nereden yapıyorsa ta inandığı davalara saydırayım ben onun, bu kadar da netim, varsa kelimesi olan konuşsun.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Hocam bu sitedeki insanların yaş ortalaması kaç allahaşkına sürekli bir ergen saldırmasu söz konusu her açtığım başlıkta.Bundan daha önce analog setup önerisi başlığı açtım, bir arkadaş o başlığımı mahvetti, yok efendim öncekilere baksana ne buraya yazıyorsun, yahu baktım ve kendime göre bir setup bulamadım.o yüzdende açtım başlığı, ayrıca size ne istediğim başlığı istediğim zaman açabilirim burası bir forum.
2.si ise bir üstümdeki arkadaşa, benim hayatımda sorgulatmayacağım şeylerimden birisi de galatasaraylılığımdır. Yurtdışında olacağım bu yüzden de bileti olmayan insanlara bilet satacağım. Bunun nesine hemen yok karaborsa bilmemne diyorsun? istersem 100.000 tl'ye satarım istersem 1.000 istersem 10 liraya. bunun bir açık kanununu gösterebilir misin bana? (ki zaten düşündüğüm fiyat 250 Tl idi)
anlamıyorum ben bu işi hemen bir art niyet, almayacaksan alma bu kadar basit, her açtığım başlığa sürekli üşüşüp başlığın içine etmenin bir anlamı yok, mod'u uyarırsın bu başlık hakkında, bak karaborsacılık yapıyor benim başlığımı siler olur biter, ancak nasreddin hocalık yapmanın anlamı yok.
 
senin heryere başlık açma özgürlüğün varsa insanların da senin açtığın başlıklar altında özgürce yazma hakları var.
sana "karaborsa yapıyosun" diyen olmamış, iyi oku lütfen. daha önceden karaborsa yapan birisinin üzerinden karaborsa yapmanın ahlaksızlığı teşhir edilmiş, bu yönde görüş beyan edilmiş, senin hakkında da "günahını almayalım" denilmiş.
karaborsa evet iğrenç birşeydir, istismardır, fırsatçılıktır, insanları tenhada kıstırmaktır. kanunen belki suç değil ama etik olmadığı su götürmez bir gerçekliktir. kanunen suç olmayan veya kanuna uydurularak yapılan her ahlaksızlığı benimsemek zorunda değiliz, ülkede "kanuni" denilerek neler yapılıyor, hepimiz görüyoruz.
 
Sen benim yaşımı başımı bırak. Karaborsacılık yapan adam 40 yaşında olsa, yaptığı daha mı geçerli olacak?

Senin düşünce yapına bir, Galatasaraylılığına iki... Adam gibi Galatasaraylıysan, maça gidemeyeceksen, renkdaşına gişe fiyatından verirsin bu bileti.

Senin tuttuğun takımın tribününe emek veren insanların, karaborsacılık yapman durumunda, bu işten haberdar olması halinde sana neler yapacağından, Galatasaraylılığını nasıl "sorgulayacağından" haberin var mı acaba?

Bir boktan haberiniz yok ama her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz. Senin bu işi yapman durumunda, sıfatına ayıksa millet, tribüne gelen adamın gözünde polisten de gazeteciden de beter hale gelirsin.

Galatasaraylılığını sorgulatmazmış... Zaten burada sorguladığımız şey senin Galatasaraylılığın filan değil, oradan belli konuya ne kadar hakim olduğun. Şu işi yapan bir Fenerbahçeli olsa daha da ağırını yazarım hiç merak etme.

Ha bu biletin ait olduğu tribün bu maçta harbiden 250 TL'den satılıyorsa ona zaten denecek bir şey yok, bu dediklerimin seninle bir alakası olmaz.
 
Geri
Üst