Apoplexy (progressive)

Çok teşekkürler macha, yorum ve dileklerin için.

dhresden, sınavına rağmen gelmişsin, yorumların için de çok sağol, bundan sonraki konserlere de bekleriz :)

anarki87, çok sağol yorumların için, gitaristimizin kardeşi biraz manyaktır zaten, aynı zamanda çok güzel piyano ve klavye de çalar kendisi :)

Burak, valla sana ne kadar teşekkür etsek azdır, konsere hazırlanırken istediğimiz kadar stüdyonuzda çalışmamıza izin vermenizden, bütün konser boyunca hiç üşenmeden o kadar çok fotoğraf çekmene kadar o kadar çok şey arasından hangi birine teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Çok sağol :)

Arayış'ta senin yüzünden hata yaptım, bu affedilebilir mi bilemiyorum :)

Panic Attack'ın solosunu çaldıktan sonra ne kadar rahatladığımı tahmin etmişsindir sanırım :)

Umarım bir dahaki konserde sizinle beraber sahne alırız, bunu ne kadar çok istediğimizi biliyorsunuz.

kimkimkim biz de çok keyif aldık sizinle çalmaktan, grubunuz Oyun çok başarılıydı.Umarım başka organizasyonlarda tekrar beraber çalarız.
 



not: amator bi makinayla ancak bu kadar oluyo, bunlar da hatıraları ölümsüzleştirmek için yeterli sanırım. buraya yollayamadığım daha 90a yakın foto var =)
 
arkadaşlar tebrikler yolcudaki konser için ilk defa seyrettim sizi anarki nin dedii gibi ki birlikte izlemiştik gayet sempatiksiniz güzel uyuml çalıyorsunuz. Another Day i de dinlemek çok mutlu etti beni... bu arada davulcunuzun bazı kicklerde kafasınada vurması gözden kaçmadı :) başarılarınızın devamını dilerim
 
demonuzu onceden dinlemistim gayette begenmistim izlemeyi de istiodum dune nasipmis :D cok basariliydiniz gercekten tebrik ederim ayri ayri hepinizi kutlarim.
 
Slm..Ben performansinizi cok begendim tum parcalarda cok basariliydiniz parcalar arasi baglar da oldukca guzeldi..Kendi bestelerinizi gayet guzel seslendirdiniz.Ozellikle elektro tonunu cok begendim cok guclu ve guzeldi kemalin de zaten parmaklarini takip edemedim biara 8O Saksafon cok hos oldu another day herkesi gecmise goturdu..Ben arada caldiginiz enstrumantel parcayi cok begendim ondan da bi beste cikar vala tadi yarida kaldi :LOL: Vokalin seyirciyle olan iletisimi de iyiydi zaten sesine diyecek bisi yok..Besteleriniz arasinda da favorim Yitik Hayaller ;artık bi video klip cekersiniz ;)

Baska organizasyonlarda beraber yine sahne almak dilegiyle,basarilar..
 
hepinizi tebrik ediyorum, güzel bir performans sergilediniz. nostaljik ve keyifli bir konserdi benim için. başarılarınızın devamını dilerim
 
Apoplexy i tebrik ediyorum hakikaten sıkı bir performans izledim. Demonuzu dinlediğimde besteleriniz hayli hoşuma gitmişti canlı canlı dinlemek de ayrıca keyif verdi. Dilerim ki yeniden aynı sahneyi paylaşırız, başarılar... ;)
 
Çok teşekkürler zorknemesis

Ben de Alearmoni'nin herbir elemanını tekrar ayrı ayrı tebrik ediyorum, umarım başka organizasyonlarda tekrar beraber çalarız.
 
O gün orda olmayı ne kadar çok istesem de muhtemelen o sırada 710 km uzakta ormanın ortasında karanlıkta bir çadırda bi yandan sineklerle cebelleşiyor bi yandan mp3 player'ın salt sesiyle idare ediyor ve hüzünleniyordum.Konseri anlatanların ağızlarını doldurarak "çok güzeldi abi adamlar süper çaldı" dediklerini duydukça daha da çok hüzünleniyorum ben de o atmosferi yaşamalıydım diye.Panic attack'ı biliyodum da Another Day sürpriz oldu mükemmel bi şarkı.Üstelik konuk bir sanatçımız,kahraman ailesinin burağın arkasından yetişen virtüöz adayı saksafonla bu şarkıyı renklendirmiş.vay canına diyorum sadece.Mükemmel bi fikir.Neyse bu başarı ve destekle bence konserlerin ardı arkası kesilmez.Atraksyona atraksyon demezsiniz.Benim şu anda tüm kalbimle içimden geçirdiğim şey,beraber konser verme fikri.Konser sezonu açılmadan mümkün olduğunca çalışıp şarkı çıkarmaya ve besteleri tamamlamaya bakıcaz ve sanırım yetiştiririz.

Daha önce de söylediğim gibi,stüdyomuz böyle güzel konserler vermeniz için sonuna kadar açıktır provanıza.Siz ordayken beraber çevirdiğimiz geyik de cabası,pür neş'e bir ortam oluyor adeta :LOL:
Bu arada Kemal'in benim ortaokulda yıllarca serviste beraber gittiğim tayfadaki arkadaşım Kemal olduğunu da daha geçen öğrendim dumura bak :D Ona da sevgiler burdan.
Hepinizi tek tek kutluyorum,konserler bitmesin hiç diyorum.

PS:Bahadır hemen niye gittin len izmire daha karpuz keseceğidik.Şaka değil daha önce kestik stüdyoda ispatlayabilirim.Burak bizzat taşa vurdu yardı ve yidik.O nedenle bunu saymıyoruz bidaha bekliyoruz ankaraya.
 
Merhaba Doğukan, seninle konserde görüşemediysek de konser öncesindeki herşey için çok teşekkürler. Umarım bir dahaki konserimizde beraber sahne alırız.
 
Toparlamak gerekirse, demo albümümüzün temin edilebileceği noktalar:

Ankara'da Orta Dünya Cafe, Zıd Müzik ve Rockstore,

İstanbul'da Atlantis Müzik (Akmar Pasajı) ve Pena Müzik (Beşiktaş Sinanpaşa Pasajı)

İzmir'de Stüdyo Adore (Alsancak) ile Stüdyo Kartal (Alsancak),

Eskişehir'de Diyafram Müzik,

Erzurum'da Remmpa Müzik

Görüşmek üzere...
 
kayıtlarınızı vokalistiniz yoluyla dinledim değerli grup! :D gerçekten güzel şarkılar. kayıt daha profesyonel olsa eminim çok daha dinlenilir olurdu. bu haliyle bile gayet güzel olmuş ama. gitarcının ahmet kanneci' den enstruman öğrenmesi ne büyük şans. zaten kayıtlarda en çok kulağımı kabartan gitarlar oldu ilk dinlediğimde! ha bi de beren tabi :LOL:
gelecek konserlerinizi haber verin burdan e mi 8) !
başarılar!!
 
Selam Apoplexy'nin süper insanları.

Ben de lisedeyken apoplexy'nin vokalistliğini yapmıştım bi konserde. Bohemian Rhapsody ve meşhur "Arayış"ı coverlamıştık zamanında. Rhapsody'nin solodan sonraki kısımda ne detone olmuştum hala içimde uktedir.

Ayrıca benden duymuş olmayın,yeni web siteleri de pek yakında geliyo apoplexy'nin ;)
 
Çok teşekkürler soresown, 16 Eylülde Dreamtone'la beraber Ankara Overall'da sahne alacağız. Organizasyonla ilgili detaylar belli olunca buradan duyuracağım.



Merhaba Ali, valla hiç hatırlamıyorum Bohemian Rhapsody'de detone olduğunu, ayrıca bu kadar güzel bir şarkıyı, Queen'i çok sevdiği için hissederek söyleyen bir vokalle yorumlamak bize ayrı bir keyif vermişti. ;)

Benim mütevazi arkadaşım, merakla beklemekteyiz senin yapacağın siteyi :)
 
Bir Atatürk Liseli olarak, yanılmıyorsam tamamı Atatürk Lisesi'nde mezun olan arkadaşların böyle güzel ve başarılı bir grup kurmalarından dolayı gurur duyuyorum ve mutlu oluyorum :)
Umarım ilerde bi konserde aynı sahneyi paylaşırız ve beraber kafaları koparırız :twisted:
ORIGAM'dan sevgiler ...

Not: Beni tanımadıysanız hatırlatıyım dün stüdyo mars'ta karşılaşmıştık ;)
 
Teşekkürler mooreath daha doğrusu Murat :) hatırladık tabi, stüdyodayken kayıdınızdan küçük bir kısım dinleme imkanı bulduk ama dinlediğimiz kadarı da gayet hoştu.Umarım en yakın zamanda dinleyiciyle buluşur kaydınız.Dediğin gibi aynı sahneyi paylaşacağımız bir konser çok güzel olur tabi ;) Size başarılar dilerim.


Bu arada konser tarihi ile ilgili yanlışlığı düzelteyim. 23 Eylülde Dreamtone'la beraber Ankara Overall'da sahne alacağız.Detayları çok yakında duyuracağım.
 
Geri
Üst