Apoplexy (progressive)

Arkadaşlar yeni çalışmalarınızı heyecanla bekliyoruz, finaller bittikten sonra grubunuza özen gösterirsiniz diye umuyorum.
Berenciğim dozajdan Güneş bana ulaştı, özel mesaj atamıyorum ve senin bu siteye hiç bakmayacağını düşünecek olursak galiba daha sonra bi şekilde öğreneceksin, zaten bi acelesi yok.
 


Ankara'nın yaş sınırı olmayan ilk amatör grup festivali Fest-i Rock 7 Nisan Cumartesi saat 16.30'da Mithatpaşa 75. Yıl Kültür Merkezi'nde... Morganizasyon ve Dali Organizasyon işbirliğiyle yapılacak festivalde yedi grup sahne alacak ve 6 saat boyunca izleyenleri rock müziğe doyuracak. Yaş ve eğlence sınırı olmayan Fest-i Rock'ta görüşmek üzere...

BİLETLER KIZILAY KONUR SOK. İMGE KİTAPEVİNDE....

çıkacak gruplar

apoplexy
the beastary
katharsis
sepya
ınput
fırtına
radian

Adres: Mithatpaşa 75. Yıl Kültür Merkezi Mithatpaşa caddesi No:18 Çankaya/ANKARA
 
İnterneti kapattırdım (zaman hırsızı),okuldan girip bakayım dedim,konser çok güzel olacakmış onu anladım.
Yine gümbür gümbür geliyorlar yiğenler.Yeni şarkılar,geliştirilen/eklenen besteler ile geniş bir arsenalle çıkacaklar 7 nisanda.Bi de adamlar şehirdışından haftasonu geliyor provalar için.Bu insanlara saygı duymıycam da kime duyucam?
Ne demiş bir atasözü?
"Sülo......Sülo......Sülo......Sülo..Sülo......Sülo"
 
Epey uzun bir sessizlikten sonra merhaba!

Uzunca bir süredir, sesimiz soluğumuz çıkmasa da aslında epey yoğunduk. Vokalimiz Beren Öcal'ın gruptan ayrılmasından sonra vokal arayışı başladı. Sonra vokallerimizi bulduk ve yeni albümümüzde yer alacak şarkılara yoğunlaşma kararı aldık. Şu anda albümde yer alacak şarkıları tamamlamış durumdayız ve en yakın zamanda albüm kaydına girmek niyetindeyiz. Şu sıralar, yeni vokallerimizle beraber yeni bir şarkı kaydı yapıyoruz ve çok yakın bir zamanda sizinle paylaşmayı planlıyoruz.

Bu arada grubumuzun ismi değişti, yeni ismimiz Timesailor. Grubumuzla ilgili gelişmeleri Timesailor başlığından ve www.myspace.com/timesailorband adresinden takip edebilirsiniz.
 
Geri
Üst