Trigon Müzik Club Hakkında Bildikleriniz

Alacağınız malı iyi ölçüp tartın. Tamir görmüş mü, kullanılmış mı, kiraya verilmiş mi vs. vs. Bir de ürünün içeriğini tam olarak öğrenin, case, adaptör gibi aksesuarlar dahil mi değil mi. Ellerinde çok güzel, nadir enstrümanlar cihazlar oluyor, ama geçmişini bilmediğimden o aletlerin güvenip de alamıyorum. Gibson Echoplex, ES345 Stereo falan görmüşlüğüm var vitrinde :)
 
amfi aldım .... fx loop çıkışında ve bir süre sonra 1 2 saat içinde seste azalma gitme vs.. problem oluştu aradım amfiyi götürdüm bunda bişe yok vss... adamların üslubu iyi değildi.... sevmedim
 
Bana zarar görmüş çizik ve boyası dökülmüş bir Phase 90'ı sıfır diye satmaya çalıştılar. Nakitte 1200tl taksitte 1650tl dediler TM60 için. Nasıl oluyor anlamıyorum ama hala iyi de iş yapıyor bu Murat denen adam.
 
Bana zarar görmüş çizik ve boyası dökülmüş bir Phase 90'ı sıfır diye satmaya çalıştılar. Nakitte 1200tl taksitte 1650tl dediler TM60 için. Nasıl oluyor anlamıyorum ama hala iyi de iş yapıyor bu Murat denen adam.

hatırlarsın belki beraber gitmiştik 2012 yazında tech 21 tm 60 için.... sonuna kadar haklısın ama uzatmaya gerek yok kısacası güvenmiyorum
 
2. El GT2'yi sıfır diye satmaya çalıştılar, ikinci el diye sattıkları tarihi eser GT2yi süper kazık fiyata almak zorunda kalmıştım. Neden zorunda kaldın derseniz elimde pek satılmayacak pedallar vardı onlarla üstüne nakitle pedal almıştım. Benim pedallarıma da ölü fiyat biçmişlerdi.
 
Diğer mağazalardaki gibi ürünü aldıktan sonra kullanıcı desteği bekleme abi ama yalan değil nakitte bayağı indirim yapıyorlar ben de Schecter'imi 300 tl indirimle almıştım oradan. Gitarı direk kutuyla getirmişlerdi ben açmıştım kutuyu ilk.

Edit: Kılıf vermiyorlar.
 
İsterse 1000TL indirsin almam abi kimse kusura bakmasın. Murat 'a para kazandıracağıma denize atarım parayı. Bugüne kadar koşulsuz şartsız alışveriş yapanlar yüzünden bu hale gelmiş adam zaten.
 
2 sene önce @dthakankoca aracılığıyla 1500 Tl ye Texas Special setli hardcase dahil 1984 usa strat aldım indirimli kargoyla yolladılar, yıllar öncede zoom processor almıştım mağzadan, ben hiç sorun yaşamadım, yalnız pazarlığı hiç sevmiyorlar ondan eminim.
 
@dthakankoca dışında memnun kalan duymadım bugüne kadar alış veriş yapanlardan . onun da ticaretten çok ayrı bir ilişkisi var trigonla bu yüzden sanırım. benim açımdan tek olumlu yanı pazarlıkla fiyatta güzel indirim yapılabilmesi . bazen murat nakit dönsün mantığıyla gelişine hatta altına bile verebiliyor. ama kurumsallık , müşteri ilişkileri açısından hiç beğenmiyorum.
 
Murat çok sevdiğim ,güvendiğim bir dostumdur...Bir kuruş para vermeden milyarlarca liralık aletleri verdiği,denemem izin verdiği de olmuştur...
Trigon Müziğin 2.el ürün alması bence en büyük artısı..Onun açısından bakınca dükkan kirası ,çalışanların parası , yatırılan kapital vs.düşünülce sonuçta onunda haklı olduğu noktalar var ,böyle bir işletme kolay yürümüyor......Enstrüman çeşitliliği açısından da oldukça sağlamdır.....2.el çok uygun aletler denk geliyor da.. Bayisi olduğu ürünleri nakitte çok uygun alabiliyorsunuz....Kısacası; şahsi fikrim( ki beni bağlar); güvenerek gittiğim ve alışveriş yaptığım bir mağazadır..Mesela onun birkaç dükkan ilerisinde herkesçe övülen bir mağaza sahibi ,usa den alıp bana getiren arkadaşımdan aldığım gitarı sattığım kişiye bu çin malı vs. demiş,ben telefon açıp sizi mahkemeye vereceğim ,şahsıma iftira atıyorsunuz dediğimde yan çizmiştir(belden aşağı vurmak ama sert kayaya çarpmak)...Yani bunların kişiye göre değiştiğini düşünüyor diğer arkadaşaların fikirlerine de saygı duyuyorum..Sevgili Harun bahsettiğinden yazmak istedim.:)
Hakan..
 
Geri
Üst