zeus elektro gitar

BT-4 güzel gitardır yahu :)

Ben satıyorum diye değil ama hakkaten fiyatına göre çok güzel gitar, 200 YTL'ye alınabilecek o kalitede fazla alternatif olduğunu düşünmüyorum. Klavyesinin rahatlığı ve manyetikleri beni fazlasıyla şaşırtmıştı.

Dipnot: Gitarı ben satıyorum ama benim değil, bir arkadaşım adına satıyorum. Bir çıkarım yok yani. :)
 
Evet fiyatına göre güzel gitar ama manyetik değiştirmek istenirse manyetiğin gitara cevabının ne olacağını kestirmek belli olmuyor... Sevilirse alınacak bir gitar...
 
gogostar demiş ki:
Evet fiyatına göre güzel gitar ama manyetik değiştirmek istenirse manyetiğin gitara cevabının ne olacağını kestirmek belli olmuyor... Sevilirse alınacak bir gitar...

tabii tabii bunda haklısın ilk haliyle güzel gitar zaten. modifiye yapmaya değeceğini sanmıyorum.
 
zeus un başlığa konu olan modelini denedim. izlenimlerim :

-gitarın sapı çok kalın, insanı oldukça fazla yoruyor.
-kesinlikle yumuşak bir gitar değil, gitardan yumuşak ton almak çok zor. sert müzik için belki tercih edilebilir.
-sustain çok düşük. la power chord basarak vurduğunuzda bridge manyetikte 5 sn neckte 7-8 sn sustain var, oldukça yetersiz. bir de gitar rezonans yapmıyor pek, telin titreşimini gitarın gövdesinde, headstock unda falan hissedemiyorsunuz.
-clean tonları yetersiz. biraz boğuk ve tatsız tonlar.

390 dolar liste fiyatını hak ediyor mu? cevap, hayır. 180 dolarlık washburn wi-14 dahi bu gitardan kat kat iyi. kat kat dedim de, gövde de 9 kat tattı sanırım :)

izlenimlerim böyle.
 
ben ibanez kullanıyorum ama washburn de cort da yerine göre iyidir.
ayrıca herkes doğal olarak sevdiği markayı över, çoğu gitarist de -ne tesadüf- sevdiği markanın gitarına sahiptir.
 
İnsanların iyi tanıdıkları şeyler üzerin konuşmaları daha doğru. Objektif olmak yada farklı amaçlar için taraflı olmak tartışılır ama bilip bilmeden atıp tutmak, yorum yapmak çok daha kötü...
 
akıllı kimse kendi gitarını mantıksızca övmez ki.. 390 dolar Zeus diyosun allahın Kore çakma gitarı işte 390 dolara ne gitarlar alırsın onun alternatifi aklın durur.

ayrıca parası olan adam gibi gitar alır kimse kendi gitarını övmesin :) paran varsa git al fender strato U.S.A jackson U.S.A olay bitsin MESELA tabi..
 
Geri
Üst